Claudia Galli Concha

Ni måste se den här!

 Jag och serier har varit en katastrof sedan serieboomen kom, jag har inte sett något, jo, Handmaids Tale men inget annat har lyckats fånga mitt intresse.

Häromkvällen hade jag en liten breakdown och kände mig förvirrad i vad jag ska göra på kvällarna förutom att jobba och hänga med Manuel, ni vet den där egentiden, när man får upptäcka saker själv.

Jag gick in på Netflix och tänkte att jag ska kolla upp en bra dokumentär, det finns alltid något…men så blev jag inte sugen på någon mer tragisk historia om folk som far illa eller onyttiga saker vi äter eller…ja, jag bara kände mig less på det.

Så jag gick över till seriesidan och det här var det första som poppade upp. Jag klickade. Och baaaam!

Jag har på två kvällar sett tre avsnitt och jag vill helst bara titta vidare…den är så otroligt bra. Jessica Biel och Bill Pullman är riktigt bra.

Jag vill inte berätta om den, jag vill bara att ni tittar, jag läste nämligen ingenting innan jag klickade och det var mycket roligare att se då. Så om ni har Netflix…nu kom jag på att den kanske inte finns på svenska Netflix…hmm. Men kolla, annars kanske ni hittar den någon annanstans!

Och snälla, skriv om ni tittar, jag är så nyfiken på vad ni tycker.

Puss! / C

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Daniela

    Och nu har säsong 2 också börjat visas!! Tyvärr så är det bara Bill Pullman men den är fortfarande riktigt bra!

  2. Linda

    Har sett den och den var verkligen superbra.
    Just nu tittar jag på Ozark också en sån serie som jag bara klickade på pga att jag är hemma och är sjukskriven men den har verkligen fångat mig

  3. Linda Engström

    Har sett den och den var verkligen superbra.
    Just nu tittar jag på Ozark också en sån serie som jag bara klickade på pga att jag är hemma och är sjukskriven men den har verkligen fångat mig