Claudia Galli Concha

Ett efterlängtat möte

Igår var vi på Junibacken!

Åh, jag gillar ju verkligen det stället och nu med två barn som kan gå så är det helt perfekt. Sist vi var där gick inte Celeste och det var ju lite bökigt men nu…perfekt.

Och dom tycker ju verkligen att det är himmelriket. Jag tror att dom lätt hade kunnat spendera en hel dag där. Vi gjorde totalt 4 timmar och dom kändes långt ifrån klara när vi skulle gå, men vi var sist ut vid stängning så vi hade inget val.

Pippi är ju på besök på Junibacken så vi var väldigt taggade på föreställningen. Vi hade pratat om den hela morgonen men sen när den väl började så ville Chloe leka istället. Men min mamma var med så hon var med mormor och lekte och jag och Celeste gick på teater. Så otroligt gulligt! Det var ett efterlängtat möte för min mini. Hon var helt inne i handlingen. Hon satt fokuserad i 25 minuter. Det var väldigt bra teater, spelad av 10-12 åringar, dom var så duktiga!

Ja, ljuvlig dag. Efter 4 timmar hade dom kunnat fortsätta men jag var rätt nöjd, haha.

Nu ska jag njuta av sista timmarna i Stockholm för den här gången.

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Då missade vi varandra ? Vi var där i onsdags. Vi har årskort och var där för fjärde gången på ett halvår. Min barn (1,5 och 4,5) älskar det. Vi var där i 6! timmar. Jag var klart tröttast efteråt. Kul att se Pippi! Vi såg den två ggr och båda barnen var helt förtrollade. Efter andra föreställningen fick 1,5-åringen dock för sig att hon skulle vara naken så då blev det lite tuffare då ?

  2. Elisa

    Vilket härligt besök det verkar ha varit. Junibacken är verkligen ett sånt ställe jag längtar till att jag kan besöka med min son.