Claudia Galli Concha

Mina ögonbryn före / efter

Jag var extremt trendig på 90-talet och plockade bort mina ögonbryn…

Åh, vad snyggt det var med streck till ögonbryn och som man sen gärna målade lite extra smalt i två bågar över ögonen…WHY?

Jag hade så otroligt fina bryn innan det, jag hade fått brynen från min pappas italienska sida, tjocka, fylliga, precis så som jag vill ha dom idag, men nej, 90-talet kom emellan och jag föll för grupptrycket.

Men men, gör om och gör rätt, så nu är jag på utsparningsuppdrag (det är förmodligen inte ett ord) jag har sparat i ett halvår nu och så går jag en gång i månaden och färgar och vaxar, problemet är att min bryntjej finns i Malmö så när jag var i USA gjorde jag ingenting, absolut ingenting åt mina bryn utan jag bara lät dom vara, ett ganska jobbigt projekt när an är van att plocka varje dag, varenda litet avvikande strå har plockats bort varje dag och nu plötsligt får man inte röra.

Igår fick jag äntligen gå och fixa och wow…det har verkligen varåt värt dom här monaderna av att jag knappt orkade titta mig nära i spegeln för att jag inte har fått plocka.

Här är resultatet

Före:

Efter:Här har Victoria, som jag går till, även fyllt i lite med skugga en ni ser ju skillnaden ändå! Det är alltså alla småhår som kommer ut när man väl slutar plocka som sen färgas och då får man det här fylliga resultatet. Jag är så nöjd! Dom är inte helt klara än men på god väg.

Så till alla er som har plockat bort era bryn en gång i tiden, det går att fixa!

Bara sök upp en bra brynperson och låt det växa. Det är så värt det!

Puss! // C

PS. Vet inte riktigt vad som hände med min hårfärg i det här ljuset…haha DS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Sparar mina också efter överplockning ? Men tackvare bryn pomade så ser mina mycket bättre ut då de främst nu mer är glesa och där kommer det nog tyvärr inte växa ut nya hår ?