Claudia Galli Concha

BRAVO BRAVO!

I annonssamarbete med BRAVO

Äntligen! Sa jag direkt när jag fick frågan om jag var intresserad av att testa dom nya BRAVO tetrorna till barnen. Äntligen blev ordet för att nu är BRAVO (den här juicen) 100% frukt och UTAN tillsatt socker.

Mina barn älskar juice, men juice kan ju vara väldigt lömskt och innehålla massor av socker, tillsatt socker. Fruktsocker är svårt att komma ifrån när vi pratar om juice, men det tillsatta sockret vill jag gärna undvika.Sen är ju den här klassiska storleken så väldigt bra för just picknick, när man är på väg eller bara till mellanmålet. Vi äter ju i princip alla våra mål utomhus och då är det så bra att plocka ner tre sådana här till oss så vet jag att jag har något extra…funkar även perfekt som muta när barn inte vill sätta sig i vagnen, haha.Äppel, Apelsin och Tropisk juice, 100 % frukt och inget tillsatt socker. Visst låter det som en dröm!

Kika in på min Instagram för att tävla och vinn ett härligt picknick kit med juicer och en sån här fin filt.

Lycka till!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karro

    BRAVO juice har väl alltid (eller i alla fall så länge jag kan minnas) varit utan tillsatt socker? Det är väl det som är själva definitionen på juice, att det nästan alltid är pressad frukt utan tillsatt socker, annars kallas det väl oftast saft eller fruktdryck? Juice är såklart nyttigare än saft och fruktdryck men inte lika nyttigt som att äta själva frukten då mycket av fibrerna, vitaminerna och mineralerna sitter i skalet, vilket ju försvinner vid juiceframställningen. Det är dessutom betydligt lättare att dricka i sig stora mängder socker jämfört med att äta det. Det går att dricka ganska mycket juice utan att känna sig mätt men att äta samma mängd frukt (och socker) är betydligt svårare. Jag föredrar absolut Bravo framför Mer eller Festis och en liten mängd juice är absolut ingen fara, men att de skulle vara som en dröm, nja, det kan jag inte hålla med om!