Claudia Galli Concha

Jag mötte…Lassie

Åh, ett sånt här inlägg har jag velat göra länge, mest för att det ska bli så otroligt kul att läsa era stories och när jag då häromdagen sprang på en makalöst känd person så kände jag att det var ett tecken på att det här inlägget äntligen skulle komma upp.

Det var ju så att vi var på Beverly Hills Hotel häromdagen och det är ju en kändistätt ställe och som på alla såna ställen så är det ju verkligen hyfs och fason att man låter dom människorna vara ifred, det är ju någon typ av frizon där, men det hindrade inte mig från att ta den här bilden.

Det var nämligen så att när vi skulle gå så går jag med telefonen i handen för att jag precis har tagit en bild på Manuel och Chloe i entrén till hotellet, då kliver….MARIAH CAREY ut ur en bil och jag ser allt det genom telefonen, jag tar två bilder och hör plötsligt hur Mariah börjar prata med Chloe och Manuel som står bakom mig…Chloe säger att hon är fin, på svenska och hon böjer sig ner och säger You are so cute. What´s her name? säger hon till Manuel, Chloe säger han och Chloe fortsätter att säga att hon är fin på svenska (så gulligt!).

Hon hade nämligen på sig en grön lång klännig och Chloe tykte uppenbarligen att den var magisk.

Sen gick hon, och jag och Manuel stod tysta kvar tills vi tittar på varandra och säger…Visst var det? Ja, det var det…vad sjukt! Och sen var vi tvungna att spela Mariah låtar hela vägen hem:)

Men nu till de4t roligaste…vad är era Jag mötte Lassie historier?
Vem har ni träffat?
Hur?
Vad hände?

Ingen tävlan om mest känd osv. utan bara roligt att höra era stories!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Kul historia! Visst blir man lite starstruck? Jag har träffat Kronprinsessan, men det absolut största är att jag träffat Prinsessan Diana. På 90-talet jobbade jag på ett (på den tiden haha) högteknologiskt företag i England och ett par dagar innan fick vi veta att Diana skulle komma på besök. Så elegant och mycket längre än vad hon såg ut på bild. Kom på nu att jag också sett Madde och Vickan på NK med sina livvakter. Det var ett tag sedan innan de var gifta. Sedan har jag träffat och ätit frukost med Carola då vi bodde på samma hotell efter en konsert. Sååå gullig verkligen. Tog sig tid att prata med alla som ville och verkligen bjöd på sig själv. Plus att hennes röst är helt makalös.

  2. Elna

    Det var kul när du och Starke Man-gänget var på mitt gamla jobb Seldén Mast och spelade in personalfest-scenen. =) Jag och min kollega gick fram till dig och frågade om ni behövde några skånsk-talande statister, ha ha! (Jag är från Helsingborg.) Allt gott!

      1. Elna

        Hälsa Anna Blomberg att jag ofta citerar min favoritscen: ”Lite vanligt hyfs, ska det vara så jävla svårt??” ?

  3. Susann

    Jag träffade Ami James från Miami inc i Miami när jag va där för 8 år sen, stod i baren o hängde o på andra sidan stod han. Jag o ett par kompisar gick fram o fick en bild tillsammans med honom. Här ju en hemlig liten cruch på han av någon knepig anledning så det är ju extra kul bara därför ?

  4. Jennie

    Det året Anton Hysén var med i lets dance var han het! Tyckte han var sjukt snygg, och så var det stort att han kom ut som gay (tror det var runt samma iår!?), iaf träffade han på krogen den rundan. Både han & hans pappa Glenn Hysén. Stort för en Göreborgare! 😉 Iaf på krogen kysstes jag & Anton Hysén, har aldrig varit så starstrucked. Det var en kyss & thats it, trots att han inte känner något för tjejer 🙂 Men hallå hur coolt!? Det kan jag leva läääänge på!

  5. Ellen

    Jag en kompis var i LA o när vi går längs strandpromenaden o kolla in på restaurangen så sitter det en tjej jag tycker är likt Lindsey Lohan…o helt från ingenstans kom de några paparazzi ….. hon springer därifrån men jag hann ta några foton:)

  6. EVELINA

    Kommer ihåg när jag var på Lets Dance 2011. Man gick ju och ville gärna fota med Nån kändis men var lite blyg. Då när jag står där så kom Jessika Andersson från till mig och lägger handen på min mage och säger ”gud vad fint gravid du är,!!!”. Inte då road av att folk bara kommer och känner när man är gravid, men Då blev det, – älskling Såg du!!???? JESSIKA KÄNDE PÅ MIN MAGE!!! ?

  7. Mikaela

    Jag jobbade i en liten klädbutik för några år sedan. Det gick inte jättebra för butiken och det var sällan folk där inne. Jag löste korsord och lyssnade på musik för att få tiden att gå. Jag hade satt på en lista med gamla hits och spelade ABBA på hög volym och sjöng med. Då kommer en blond blyg kvinna in och jag ser direkt att det är Agneta från ABBA. Jag får någon typ av panik och det enda jag vill göra är att byta musik. Jag ställer mig upp och ska springa upp för de tre trappstegen som går in till lagret för att byta låt och ramlar handlöst ned i golvet. Högröd i ansiktet ställer jag mig upp, ser Agneta stå och se obekväm ut. Skamsen byter jag låt och går ut och säger fånigt ”oj då så konstigt det blev”. Hon handlade i alla fall av mig :p

  8. Sarah

    När jag gick i 7an eller 8an träffade jag Kofi Annan. Inte bara såg på håll utan träffade och tog i hand. Min lärare var väldigt involverad i fn på den tiden och han var på besök i vår skola. Sjukt häftigt. Då förstod jag inte hur stort det va utan det har jag nog fattat nu… 15 år senare.

  9. Kathrin

    Jobbade på ett café på Handelsakademin i närheten av Röda sten för 8 år sedan. Denna lördagmorgon kliver det in en tjej och beställer en laxbagel, juice och en kaffe. Det enda jag hade i huvudet var; ”Låtsas som det regnar, låtsas som det regnar” =) Tror jag bad en bön också om att jag skulle komma överens med espressomaskinen. När tjejen fått sin beställning och satt sig på utsidan stod jag inne i köket och hade en inre (hoppas jag i alla fall) diskussion med mig själv om jag skulle gå ut och fråga om jag fick ta en bild på henne.
    Nej-rösten vann och Ja-rösten ropade FEGIS resten av lördagen.
    Fick höra att tjejen varit där vid ett senare tillfälle men tyvärr inte när jag jobbade. Fast… Jag hade nog inte vågat fråga dig, Claudia efter en bild då heller =)

    1. claudiagconcha

      Men åh, Kathrin! Du skulle ju kommit fram och satt dig ner och druckit kaffe med mig! Nästa gång!
      Kram!

  10. Kathrin

    Jobbade på en café på Handelsakademin i närheten av Röda sten för 8 år sedan. Denna lördagmorgon kliver det in en tjej och beställer en laxbagel, juice och en kaffe. Det enda jag hade i huvudet var; ”Låtsas som det regnar, låtsas som det regnar” =) Tror jag bad en bön också om att jag skulle komma överens med espressomaskinen. När tjejen fått sin beställning och satt sig på utsidan stod jag inne i köket och hade en inre (hoppas jag i alla fall) diskussion med mig själv om jag skulle gå ut och fråga om jag fick ta en bild på henne.
    Nej-rösten vann och Ja-rösten ropade FEGIS resten av lördagen.
    Fick höra att tjejen varit där vid ett senare tillfälle men tyvärr inte när jag jobbade. Fast… Jag hade nog inte vågat fråga dig, Claudia efter en bild då heller =)

  11. Linda

    Var på San Diego Wild Animal Park och när vi tittar in i en bur/inhägnad så står Whoopi Goldberg på andra sidan och vinkar. Hon var på en VIP tur pch såg henne ett par gånger till under besöket.

  12. Malin

    Jag jobbade som barnflicka för ca 15 år sedan och en kväll när jag kört hem barnen från deras aktiviteter mötte jag upp pappan i familjen på parkeringen på hans jobb för att lämna bilen till honom. När vi står där och småpratar och stämmer av inför nästa dag kommer en kille fram till oss, bara lite äldre än jag själv, varpå pappan säger till honom: det här är Malin, min familjs barnflicka. Och den som sträcker fram handen för att hälsa på mig är prins Carl-Philip! Inte precis vad jag väntat mig…. ?
    Pappan i familjen berättade senare för mig att han, utöver sin yrkesroll som militär, även tjänstgjorde på halvtid som prinsens adjutant. Idag tycker jag det är en rolig anekdot och lite kul att kunna säga att jag skakat hand med prinsen. ?

  13. Sussa

    Jag mötte Björn Borg när jag sommarjobbade på ett litet strandcafe ute vid kusten här uppe i Hudiksvall, Hälsingland. Vi hade inte öppnat ännu men vi serverade ändå honom och hans två kompisar öl och det slutade med att vi satt tillsammans några timmar och pratade. Jag har aldrig varit sportintresserad men jag inser ju att det är ganska ovanligt att man druckit öl med Björn Borg. Han var väldigt trevlig! ?