Claudia Galli Concha

Vår nya lägenhet!

Igår fick vi nycklarna till vår nya lägenhet!

Den här gången hyr vi inte som turister utan vi hyr omöblerat per månad, som en hyresrätt. Eftersom vi ska vara här länge så blev det billigast så. Så det betyder att vi har ett förstahandskontrakt på en lägenhet i LA. Nu kan jag checka av det på min bucketlist!

Vi hade ju inte sett lägenheten när vi skrev på kontraktet, vi visste ju på ett ungefär hur den såg ut eftersom vi har bott i det här stora lägenhetskomplexet innan men när vi öppnade dörren igår…OMG! Den är perfekt! Det här är ett drömhem för oss. Ljus, stor balkong och utsikt över palmer och pool.

Idag kommer alla möbler, vi har köpt begagnat, ett möbelpaket som kommer idag, även det har vi ju inte sett så vi hoppas på att det kommer att bli fint. Och så ska dom även lägga ny matta idag. Det gör dom mellan varje hyresgäst här. Lite onödigt kan jag tycka men väldigt lyxigt, speciellt när man har barn som spenderar all tid på golvet.

Så idag börjar det roliga, att skapa ett hem av den här lilla drömlägenheten.

Välkomna till oss:Och det allra allra bästa…Nu ska vi göra oss iordning och gå ut och äta frukost, klockan är 02.30 här, haha, underbart!

Puss! / C

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellis

    Inte för att vara neggo, men är det ekonomiskt klokt att ha två fullt möblerade hyresrätter i Sverige och en i L..A? Eller hur ni ut era i Sverige i andra hand nu under tiden? Annars blir det ju ruskigt mycket i hyra varje månad för TRE lägenheter? ?

  2. Ulrika

    Hej, kanske har missat men hur länge planerar ni att vara i LA den här gången? Hoppas ni får det lika underbart denna gången. Ser fram emot att följa er ?. / ulrika

  3. Ninni

    Av ren nyfikenhet, hur gör ni med visum? Har ni förlängt turistvisum eller har ni fått något form av jobbvisum? Grymt att ni följer er dröm!!

  4. Tess

    Men wow så häftigt! Älskar hur ni verkligen tar vara på livet precis så som ni vill göra. Inspirerande och jag blir glad in i själen av folk som går sin väg och lever life! Hejja Hejja!

  5. Erika

    Omg, omg, omg!!! Grattis till er, blir helt tårögd haha?❤?❤?❤?
    Hur stor är lägenheten? Skönt att ha nått eget som ni kan skapa ett hem i dom passar er!
    Kommer ni vlogga igen ibland där borta?
    ?

  6. Lisa

    Genom vilka hyr ni lägenhet? Jag och familjen är lite sugna på att göra nåt liknande. Kanske inte just LA men ändå. Är roligt att kolla upp olika företag att hyra genom 😀