Claudia Galli Concha

En av våra viktigaste dagar slutade i terrorattacken

Många av er har ju sett den här trailern.

Trailern till filmen som jag och Manuel jobbade med i fem år, vi har skrivit den, jag har varit med och producerat den, Manuel regisserade och plåtade. Det var en av dom tuffaste resor vi har gjort men också roligaste. Däremot slutade det inte som vi hade önskat. Fredagen den 7:e april skulle vår film ha premiär i hela Sverige, den dagen var en av dom viktigaste dagarna i våra karriärer. Det var en av dom pirrigaste och lyckligaste dagarna i våra liv…fram till klockan 15.00.

Då skedde en terrorattack på Drottninggatan i Stockholm och filmen kändes plötsligt oväsentlig både för oss och för biopubliken. Biograferna stängde den första helgen och siffrorna blev såklart inte som vi hade önskat. Men som sagt, ondskan i världen tog överhanden ännu en gång och då är det svårt att tänka på något annat än offren och deras anhöriga.

Snart är det Guldbaggen och jag hoppas och önskar att ni skulle vilja hjälpa till att rösta fram vår film till Publikpriset. Det skulle betyda så mycket.

Vi anser att vår film förtjänar en plats i film Sverige.
Vår film handlar om ett samhälle lång bort från den vita medelklassen. En värld som många i Sverige inte ens vet existerar. Vi tror att det är väldigt viktigt att börja sprida information och kunskap om att det finns fler sidor av Sverige. Genom att förstå mångfalden tar vi bort rädslor. Rädslor som idag dessvärre bidrar till mycket rasism.
Vår film handlar om människorna och platserna som dessvärre inte visas särskilt ofta. Och det är vi stolta över.
Klicka på länken för att rösta och man får rösta en gång om dagen fram till den 22:a januari, så gör gärna det.

http://guldbaggen.aftonbladet.se

Tack! Ni är bäst!

P & K Claudia

DEV1 DEV2 DEV3 DEV4 DEV5 DEV6

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    En av årets bästa filmer! Älskar den!
    Så fin på så många sätt och dagarna efter jag hade sett den så kom jag på mig själv att gå och tänka på den flera gånger! Grät flera gånger och blev så berörd! Så heja er ♡