Claudia Galli Concha

Måndag, Flytt och Kalenderinköp

Finaste ni! Happy Monday!

Hoppas ni har haft en skön helg, min har varit helt otroligt skön. Vi har verkligen tagit det lugnt och varit hemma mycket. det har varit ett mycket märkligt väder här, jättemycket dimma, små små regndroppar i luften som inte faller utan bara är där och kalla vindar på det. Men idag ska det bli finare. Jag nöjer mig med 20 grader, haha, och det ska det nog bli iallafall.

Den här veckan ska vi flytta, buhu, jag har separationsångest för att vi ska lämna den här lägenheten, jag ÄLSKAR den här lägenheten och området vi bor i nu, men vi skulle ju egentligen ha åkt hem om tre dagar så då var planen att bo här fram till imorgon och se bo på ett annat hotell nära flygplatsen sista två nätterna, men nu stannar vi ju…till januari, haha. Galet men underbart!

Men nu ska vi hyra en annan lägenhet som ligger mer åt Santa Monica hållet men fortfarande nära mitt älskade Venice, det kommer att bli jättebra såklart och det ligger nära flera av dom ställena som jag besöker med barnen så det blir toppen.

Har ni köpt kalender för nästa år än? Har ni kalender förresten?
Jag är ju en sån som måste ha en kalender och skriva i, jag kan inte bara använda telefonen, och det här är ett viktigt inköp som sker varje år någon månad innan det nya året börjar.
Jag har börjat kolla läget i olika webshoppar och jag vet vad jag är ute efter. jag vill ha en inspirerande och samtidigt lekfull kalender, det ska vara mycket plats att skriva på varje dag och även plats för anteckningar och to do listor. Någon som har något bra tips?

Imorgon när vi vaknar (tidsskillnaden ni vet…) så ska jag med tjejerna på ett nytt favoritställe med dans och rytmik!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Här tänkte jag tipsa om personligalmanacka.se men det var jag visst inte ensam om! 🙂 Klart man vill ha ett eget fint foto på framsidan, och sedan färger och innehåll så som man vill ha det på insidan!

    1. Martina

      Fast de har visserligen flera olika storlekar att välja mellan, men tror alla är sådana att de visar en vecka per uppslag. Vill du ha en dag per sida kanske du får leta vidare…

  2. Camilla

    Jag beställer från personligalmanacka.se varje år, gillar att kunna bestämma själv va jag vill ha med och inte?

  3. Madeleine

    Jag har haft almanacka från personligalmenacka.se i många år. Hur nöjd som helst! Man kan designa efter eget tycke och smak. Finns i olika storlekar ?

  4. Malin matsson

    Tänkte också tipsa om min fina svägerskas snygga kalendern- Drömkalendern, även om det inte är en traditionell kalender så är den väldigt fin och inspirerande! 🙂

  5. Sofia

    Personlig almanacka gör jätte fina kalendrar och man designar dem själv och kan välja mer plats för t.ex att göra listor ??

  6. Maria

    Jag tycker kalendern leva 2018 är super fin,( jag har årets och har beställt nästa år) men varje uppslag är bara för en vecka så det blir ju inte jätte mycket yta att skriva på per dag.
    Sen tror jag kreativ insikt har en inspirerande kalender men vet inte hur upplägget ser ut i den…….

    Papperskalender är det bästa, i like it!
    Hoppas du hittar nån fin

    Kram.

  7. Emelie

    Jag är precis likadan med min kalender! Den här gången fick det blir en daily planner från Jo&Judy. Älskar deras kalendrar och just den här är perfekt för mig som gillar struktur, men också vill ha utrymme att vara kreativ de dagar då tid och inspiration finns. Unnade mig även lite nya härliga pennor att gå loss med! Kalendern är mellan A5 och A4 i storlek, men jag tycker om att den är lite större ?

    https://www.joandjudy.com/en/daily-planner

    Kan annars också tipsa om deömkalendern om du var ute efter något lite mer lekfullt ?

    http://sporrongform.se/shop/dromkalendern