Claudia Galli Concha

Julklappsjakten

I samarbete med InterfloraLucka #4 Claudia

Då har turen kommit till mig att vara med i den magiska ”Julklappsjakten”.
Det är så kul att LOPPI kör det här i år igen, det är ju så fantastiska priser!

Idag har ni chansen att vinna ett presentkort på Interflora på 1500 kronor! Wow!

Jag älskar ju blommor, det är ju något ni som följer mig vet så den här luckan hade inte kunnat hamna hos någon mer passande. Äntligen får jag chans att tävla ut det jag själv älskar!

Och visst är ett presentkort på blommor den absolut bästa presenten!

Interfloras vision är att få fler att älska blommor – och varandra. Dom kallar det The Flower Effect.
Interflora tror på blommors kraft när det kommer till att, få ett äkta leende av den man ger blommor till, att förvandla ett rum, att göra livet lite härligare. Och det bästa av allt, man blir så lycklig av att få ge!

Lite historia:
Allt började 1923 när sex blomsterhandlare grundade Interflora i Sverige och idag säljer företaget Blommogram genom  interflora.se  och fristående blomsterbutiker. Och det är jag så glad för!

 

 

Med så många värdiga vinnare i min lucka var det inte lätt att välja ut bara en. Men den här gången blev vinnaren Josefin Ekström! Josefin skrev inte bara en bra text utan fick även till ett fint rimm:

Ja, wow vilken bra vinst!!
Min dotter Maja och jag
är hemma var dag
Snart kommer det en bebis till
ohh lite blommor hemma skulle verkligen hjälpa till
för att känna den där extra energin
som tar bort det jobbiga i barnets grin
Jag älskar tulpaner och fina rosbuketter.
Tack gärna för detta fina pris ??????

 

LOPPI har en tävling varje dag i sin julkalender så det finns fortfarande massa chanser kvar att vinna. Lycka till!

P & K Claudia

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin Ekström

    Åh vad roligt! Så underbart glad jag blir ????????
    Tack så fint ?
    Blev lite tårögd av lycka, säkert gravidhormonerna som talar ?????

  2. Frida

    Vilket roligt initiativ, jag älskar Interflora! Jag ska gifta mig nästa år och den kostnaden jag har stressat lite för är just blommorna. Det jag vill åstadkomma för vår dag, brudbuketten, mina tre systrars brudtärnebuketter, detta hade verkligen hjälpt på vägen för att få det jag drömmer om att bli verklighet =) Tack för din blogg, den är både fin och upplyftande!

  3. Moa Nilsson

    För blommor gör mig jättelycklig och glad varje dag jag kommer hem från skolan till min studentlägenhet.

  4. Caroline

    Jag skulle bli så glad om jag vann för då skulle jag passa på att fylla mitt hem med blommor som är den finaste inredningsdetaljen jag vet. Eftersom jag är föräldraledig har det inte blivit så mycket blommor det senaste året. .

  5. Dema- Nu är han här:)

    Då jag valt att vara en hemma mamma med mina barn så finns inte pengarna till att prioritera blommor. Hade varit kul att ha en fin fredags bukett på bordet som förgyller tillvaron. Få känna detdär många pratar om:)

  6. Jessica (mammatill6barn)

    Tyvärr har jag inte råd med den lyxen. Men det vore ju underbart att få känns samma känsla som du, Claudia !♡

  7. Karolina

    Åhh Åhh fina du jag håller med dig blommor är det mest fantastiska som finns och de ger så mycket liv, sådan rolig tävling ? Jag skulle bli så glad att få fylla mitt hem med en bukett med glädje och energi då mina dagar inte är så energirika just nu ?

  8. Maria Grahn

    När jag känner mig nedstämd är blommor bästa botemedlet för att hjälpa upp humöret. Just nu är det lite extra för både barnen och mig eftersom sambon och jag sedan länge bara möts i dörren då jag studerar och arbetar inom vården och han jobbar borta så det skulle behövas en rejäl bukett som humörhöjare.

  9. Rebecka

    I slutet av december flyttar jag och min pojkvän äntligen ihop efter ett tag på distans – och vore fantastiskt att kunna fylla hela stället med blommor!

  10. Amanda

    Jag är en naturmänniska tillfälligt boende i storstaden pga jobb som längtar tills det återigen är träd och växter utanför mitt fönster. Ett presentkort skulle jag använda till stora gröna växter som skymmer insynen från grannarna och höjer mysighetsfaktorn i lägenheten.

  11. Jane

    För att jag tycker jag förtjänar de helt enkelt. ? Mammadagarna börjar ta slut och jag har inget jobb att återgå till. Så vad hade inte varit mer uppiggande än blommor för 1500:- ?

  12. Sara B

    Jag älskar blommor men har verkligen inte gröna fingrar vilket har inneburit att mannen tagit av mig ansvaret (och gett mig vattningsförbud) över blommorna (den imponerande mängden blommor vi har är tre och jag vet inte om vi ens kan kalla de blommor-ngt grön/brunt i krukor är vad det är, inget blommar iaf). Så om jag vinner, så skulle jag köpa ett gäng vackra färgglada blommor plus bevattningsmojänger så att blommorna faktiskt skulle hålla sig fina läänge!

  13. Daisy

    Med små barn i huset har vi hitills haft plastblommor, nu börjar de bli så stora så de inte river allt de ser så det vore kul att fylla hemmet med levande fräscha blommor

  14. Jagoda

    Vilket roligt pris!! Det hade varit superkul att vinna nu precis innan jul. Att få pynta lite här hemma (med presentkortet hos interflora ;)) att få lite mer liv här i lägenheten hade varit mysigt ??

  15. Evelina

    Vilken drömvinst ! Åh, jag hade köpt fina blommor och dukat fint till Julias dop den 17 december. Nära jul så jag skulle inte välja typiska JUL- blommor!

  16. Beatrice Korkeamäki

    Jag fullkomligt älskar blommor. Blir så himla lycklig av deras färger, former och lukter och för mig är det ren mindfulness med blommor i mitt hem. Jag skulle bli så glad om jag vann denna vinst. Jag skulle låta min kära mamma som är hos mig varje vardag och hjälper mig med mina små barn på 8 mån och 2 år då jag är sjuk, få dela glädjen av blommorna varje dag. De kommer ge henne energi, mig och även mina barn. Min dotter på 2 år har precis lärt sig uppskatta blommor och pekar på allt som ser ut som blommor (tex när vi ritar) och ropar åh blomma mamma blomma!

  17. Beatrice Korkeamäki

    Jag fullkomligt älskar blommor. Blir så himla lycklig av deras färger, former och lukter och för mig är det ren mindfulness med blommor i mitt hem. Jag skulle bli så glad om jag vann denna vinst. Jag skulle låta min kära mamma som är hos mig varje vardag och hjälper mig med mina små barn på 8 mån och 2 år, få dela glädjen av blommorna varje dag. De kommer ge henne energi, mig och även mina barn. Min dotter på 2 år har precis lärt sig uppskatta blommor och pekar på allt som ser ut som blommor (tex när vi ritar) och ropar åh blomma mamma blomma!

  18. Britt Thormeyer

    jag älskar massor med julblommor alla sorter,min gubbe knorrar en del,så denna vinst skulle göra mej mycket glad.

  19. tova

    Dottern tycker inte att jag ska lägga pengar på en massa julrosor och hyacinter, tulpaner och små granliknande saker, hon tycker jag ska köpa julklappar till henne i stället =) Får jag ett presentkort som bara går att använda på blommor kan jag köpa alla blommor jag vill utan att tonårsdraken protesterar…

  20. Agnes

    Åh! Vilken underbar vinst! Med denna vinst hade återinfört fredagsbuketten hemma hos oss! Den har fått vara on hold ett tag, men jag unnar mig färska snittblommor alltid då och då. Och jag vill köpa från blomster handeln! LYXEN i att få plocka ihop och komponera sin egen bukett. Får alltid en lite sprudlande känsla i kroppen när jag pinnar ut därifrån, med den inslagna buketten i famnen. Det gör att mitt hem känns som hemma! Favorit-snitt-blomman är amaryllis på vintern, hortensia och pioner när den tiden kommer ???

  21. Maria

    Denna hösten har inte visat sig från sin bästa sida, jag behöver pepp och vill känna inspirationen flöda igen, färgglada blommor skulle vara en glädje för själen och pigga upp i denna ”uppförsbacken” som är i livet just nu……

    Hoppas på vinst, skulle bli galet glad!!!!!

  22. Lina

    Efter att ha jobbat 12 år inom staten så gjorde jag idag min första dag som egenföretagare. Så roligt, spännande och läskigt på samma gång.

    Jag kommer jobba hemifrån istället för att gå till ett kontor och träffa kollegor. Något jag är rädd att jag kommer sakna. Att få en massa vackra blommor runt mig hade gett mig härlig jobbenergi och en boost att klara detta!

  23. Anna

    Ett hem med vackra blommor är ett levande hem. Efter ytterligare en tung höst med misslyckade ivf-behandlingar är vårt hem långt ifrån levande. Något som piggar upp är varmt välkomnande.

  24. Louice

    Jag och min 5 åriga dotter delar passionen för blommor och växter. I helgen uttryckte hon sin frustration över att trädgården sover, hon har ingenting att göra.. Hon behöver blommor omkring sig för att skapa sin magi, så om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag göra hennes rum till en ständigt blommande trädgård.

  25. Finurliga fröken

    Som ensamstående mamma och sjukpensionär finns det inga pengar till julklappar. Min son får nått och jämt någonting. Skulle jag vinna skulle en blomma ges till min mormor, en till min syster, en till min mamma som just flyttat och en vacker krans till min morfar som kom ner i jorden förra veckan. Där vill jag lägga en vacker krans på julafton när vi tänder ett ljus. Det kommer bli den första julen någonsin som jag inte firar med min morfar.

  26. Louice

    Jag och min 5åriga dotter delar passionen för växter och blommor. I helgen uttryckte hon sin frustration över att trädgården sover, hon har inget att göra.. hon behöver blommor omkring för att finna sin magi. Så om jag skulle vinna så skulle jag göra om hennes rum till en ständigt blommande trädgård.

  27. Matilda Johansson

    Jag skulle ge bort presentkortet till min mamma som älskar blommor. Hon är den bästa som alltid ställer upp. Det skulle göra henne så otroligt glad.. Och det skulle göra mig lycklig att få se henne så glad. Tack för en bra blogg, du inspirerar!

  28. Hanna

    Jag älskar blommor. Jag skulle vilja faktiskt ge den här presenten till min son som.är 14 år. Han ramlade med cykeln, fick sys 19 stygn,tappade en tand bit o ena knät sönderskrapades..kan knappt äta,skratta o han är så ledsen heltid. Jag vill göra han glad så blommor kanske skulle göra han lite glad iaf.

  29. Linnea

    Vi håller på att bygga hus och kommer behöva fylla på med många nya blommor när vi äntligen får flytta in, så ett presentkort på Interflora skulle vara toppen!

  30. Sara

    Min pappa fyller år på julafton och iår är första julen som jag inte firar julafton och födelsedag tillsammans med mina föräldrar. Kommer visserligen fira honom och med dem några dagar senare, men min tanke är att skicka honom en fin bukett som han kan ta emot på sin dag! ???

  31. Louise

    Om jag vann skulle jag köpa massa färgglada snittblommor till både mig själv och mina vänner att pigga uppde mörka månaderna med ????????

  32. Jessica

    Jag skulle så gärna vilja vinna detta presentkort och överraska min syster som är sjukskriven med en massa härliga blommor! Varför inte ett stående bud med blommor varje vecka ?

  33. Nina

    Man kan ju bara ÄLSKA blommor. Finns egentligen inte bara en motivering utan typ 100. Man blir glad av blommor, man kan visa uppskattning med blommor, man kan prata med blommor, man kan lukta på blommor!!!! Man kan köpa choklad pga att man köpt blommor, det går i ett. En bra ursäkt. Man kan pryda hemmet med blommor, det är alltid sista pusselbiten när man städat. Belöningen. Jag fyller dessutom år snart. Och är mammaledig så dessutom hemma hela dagarna och kan njuta av dessa BLOMMOR. skrev jag ordet blommor?
    MVH en blomtokig men lite för fattig tjej

  34. Camilla boyton

    Jag skulle faktiskt ge detta till mig själv. Jag har kämpat bort 40 kilo (sen maj 2016 med hjälp av viktväktarna, har 7 kilo kvar till målvikt) och skulle vilja belöna mig själv med vackra blommor som en påminnelse av hur mycket jag kämpat. Kram

  35. Sofia

    Skulle passa med ett presentkort då många av mina blommor har börjat se tråkiga ut och jag behövt slänga några. Skulle då investera i lite fint så det inte ser så tomt ut i fönstren längre 🙂

  36. Sofia

    Skulle passa med ett presentkort då många av mina blommor har börjat se tråkiga ut och jag behövt slänga några. Skulle då investera i lite fint så det inte ser så tomt ut i fönstren längre ☺

  37. Jessica Holmberg

    Jag skulle skicka vackra blommor till mina vackra vänner/ familj då de kämpar så mycket på olika sätt. Riktiga krigare som är så värda något fint.

  38. Anette B

    Det är alldeles för vanligt att vid olika förändringar bestämmer vi för att ta bort något. Mitt motto försöker istället vara att lägga till något för att påverka livskvalitén. Att få ta in färg, doft och även uppleva glädje genom att köpa en blomma till sig själv eller ge bort till någon det skulle kännas gott i hjärtat. Speciellt tänker jag på min gamla mor som jag tycker att många funktioner tas bort pga ålder där skulle det kännas ljuvligt att genom en överlämnad bukett se hopp och frid. Kram

  39. Sandra M

    En nära vän till mig har haft ett helt förfärligt år. Tyvärr bor vi i olika länder, men ett sätt att visa henne min kärlek o omtanke är just genom att skicka blommor till henne. Det hade därför varit perfekt med ett present kort.

  40. Anna

    Min gamla mormor förde över sin passion för blommor på min mormor som gjorde samma till min mamma som sedan förde över den till mig. Det finns få saker som piggar upp som blommor dofterna och färgexplosionen som går att få. Om jag vinner kommer jag att dela presentkortet med min mamma och min mormor såsom vi delar vår passion för blommor?

  41. Anna

    Jag älskar blommor, min man dock tycker att de är de onödigaste man kan köpa till någon. Så får inte se många blommor här hemma. Jag skulle skicka hem blommor till min son, han har varit sjuk länge och han skulle bli jätte glad.

  42. Hanna

    Jag hade blivit så glad att kunna unna mig en bukett med blommor, typ en gång i veckan. Som vi alltid gjorde här hemma tills mammaledigheten kicka in och vi fick börja snåla in på det ?✊??

  43. Sanna

    Åh, blommor som är så fint! Den här vinsten är ju dessutom perfekt i och med att ett presentkort kan man utnyttja lite nu, och sedan lägga undan och utnyttja lite till vid ett senare tillfälle när behovet uppstår. Det innebär att det här presentkortet räcker långt och kan ge glädje till många under hela 2018.

    Det skulle kunna ge en bukett till mors dag till min älskade mamma, en till min mormor som fyller 70 år nästa år och en upppiggande bukett till T (killen som alltid funnits i mitt liv, och som jag i hemlighet fortfarande hoppas på) som just nu ligger på sjukhus efter att han ena lunga åter på nytt kollapsat. Den skulle även kunna ge en bukett till begravningen av min mammas farmors syster som nyligen gick bort och kanske t o m en fin bukett till mig själv – bara för att.

    Kort sagt det finns många tillfällen blommor passar utmärkt, och det vore toppen att få vinna detta fantastiska pris och få glädja och visa omtanke och kärlek till andra runt omkring mig lite extra.

    Kram Sanna

  44. Helena Lundby

    Åhhhh vad glad jag skulle bli för vinst. Har precis haft inbrott i ett av mina förråd o blev av med alla vinterjackor, höstjackor o vinterskor. Så skulle verkligen behöva lite uppmuntran. Hoppas på tur ❤️

  45. Katarina

    Jag skulle använda presentkortet på min mamma och ge henne glädje i hennes 4:e omgång och kamp mot cancer. Hon har gått igenom så mycket smärta och ångest att jag skulle ta ner månen om det hjälpte. Vill att mamma ska bli frisk och få goda år nu och med start 2018
    Hon har stöttat och fostrat mig, nu är det min tur

  46. Katarina

    Jag skulle använda presentkortet på min mamma och ge henne glädje i hennes 4:e omgång och kamp mot cancer. Hon har gått igenom så mycket smärta och ångest att jag skulle ta ner månen om det hjälpte. Vill att mamma ska bli frisk och få goda år nu och med start 2018

  47. Sarah

    Önskar kunna fylla julen med blomsterprakt för att fira att min syster kommer och bor hos mig och är sällskap för mig och tvååring som annars har det lite ensamt och tufft. Att hon ger all sin lediga jultid till oss vore så fint att kunna uppmärksamma med stämningsfulla växter bredvid tända ljus. Systerskapet är det finaste!

  48. Emelie Jonsson

    Jag skulle vilja vinna och köpa underbara buketter till mina föräldrar, mormor och min bästa vän, som jag inte har möjlighet att träffa så ofta, på grund av flera mils avstånd. Det hade vart en härlig julklapp att ge till dom.

  49. Hans Möller

    Åh, jag skulle passa på att skicka 3 stora buketter som visar min kärlek och hur mycket jag uppskattar dessa tre familjer i mitt liv. Jag skulle välja en rosa och röd bukett till min syster som har tagit hand om och uppfostrat tre underbara töser. En gul och blå till min brorsa som alltid ställer upp när jag flyttar och behöver fixa med bilen. En buketter med röda rosor till mina föräldrar som alltid finns där ett samtal bort.

  50. Eva Wallinder

    Tänk att förgylla sitt hus med frächa blommor de skulle vara underbart och även kunna ge bort en bukett då och då ?

  51. Caroline

    Både att ge och få blommor är en lyx! Jag skulle skicka blombud till min älskade mormor som är 85 år, sist hon fick blombud började hon gråta så glad hon blev!! Jag skulle även skicka ett blombud till min man som fyller år idag men ligger magsjuk efter att ha tagit hand om oss övriga i familjen i 3 dagar när vi var sjuka!! Hoppas på tur!!

  52. Josefine Eriksson

    Åh vilken drömvinst! Jag skulle så gärna vilja ge min bonusmamma en blomma till jul. Här finns inga blodsband och hon är inte tillsammans med min pappa – men hennes ständiga stöd, enorma kärlek och fantastiska tålamod till att ta sig an mig som sin egna dotter när min egna mamma inte är en del av mitt liv längre, då är hon där så självklart utan minsta fundering – en helt underbar bonusmamma!

    Håller tummarna för att jag får sprida massvis med kärlek i forma av blommor nu i jul!

  53. Evelina

    Men wow….får man säga att man skulle använda presentkortet till sig själv..unna mig massor med fina blommor….MEN förutom att unna mig själv skulle jag köpa en varsin fin bukett till mamma, svärmor och mormor, de tre kvinnorna som betyder mest för mig och min familj.

  54. Isabel

    Älskar blommor, både att ge och få.
    Om jag detta vinner kan jag få köpa en blomma då och då.
    Till mig, till min kärlek eller till min kärmor
    till alla dessa är kärleken stor

  55. Anna

    Önskar mig lite upppiggande blommor för mig och min älskade min familj. Men även till mina nära och kära. Blommor uppskattas alltid och sprider glädje från hem till hem.

  56. Angelica

    Jag skulle så gärna vilja ge blommor till min mormor som förlorade sin livskamrat till cancern förra året. Hon är bara 68 år och kämpar på så bra och förtjänar alla blommor i världen.

  57. Anna

    Önskar mig lite upppiggande blommor för min killa familj. Men även till mina nära och kära. Blommor uppskattas alltid och sprider glädje från hem till hem.

  58. Josefin Ekström

    Ja, wow vilken bra vinst!!
    Min dotter Maja och jag
    är hemma var dag
    Snart kommer det en bebis till
    ohh lite blommor hemma skulle verkligen hjälpa till
    för att känna den där extra energin
    som tar bort det jobbiga i barnets grin
    Jag älskar tulpaner och fina rosbuketter.
    Tack gärna för detta fina pris ??????

  59. Josefin

    Min dotter Maja och jag
    är hemma var dag
    Snart kommer det en bebis till
    ohh lite blommor hemma skulle verkligen hjälpa till
    för att känna den där extra energin
    som tar bort det jobbiga i barnets grin
    Jag älskar tulpaner och fina rosbuketter.
    Tack gärna för detta fina pris ??????

  60. Tommy

    Hej hopp

    Älskar att ge blommor till sambon, minst en gång per vecka brukar jag försöka få till en ny bukett här hemma.
    Tycker det är tråkigt att bara ge när det är speciella dagar och hemmet blir mycket snyggare med en bukett eller två. Skulle vara kul med lite extra hjälp, antingen till fler eller större buketter kanske. Finns så mycket fint nu runt jul…

    Ha det fint
    Tommy

  61. Ida

    Jag är en sådan som alltid köper helg blommor för att starta helgen på bästa sätt. Men som mamma ledig så är inte ekonomin på topp så då har prio legat på annat, men försökt med varannan vecka. Så nu hade det ju varit ett optimalt tillfälle om jag hade fått vinna ett presentkort på blommor och kunnat piffa till det lite inför jul.

  62. Jossan

    Ja vilken bra utlottning!
    Min dotter Maja och jag
    är hemma var dag
    Snart kommer det en bebis till
    ohh lite blommor hemma skulle verkligen hjälpa till
    för att känna den där extra energin
    som tar bort det jobbiga i barnets grin
    Jag älskar tulpaner och fina rosbuketter.
    Tack gärna för detta fina pris ??????

  63. Marie

    Åh ….jag älskar blommor… Man blir så glad & pigg utav det …och jag samlar mer energi i ett hem med blommor i olika färger,allra helst nu när det är kallt & grått ute! Ett hem utan färska blommor är inget riktigt hem!

  64. Marie

    Åh ….jag älskar blommor ? Man blir så glad & pigg utav det …och jag samlar mer energi i ett hem med blommor i olika färger,allra helst nu när det är kallt & grått ute! Ett hem utan färska blommor är inget riktigt hem! ?

  65. Viktoria

    Nu sitter jag här efter snart 8 år i ett kaos artat förhållande som gett mig 2 älskade små barn men också ärr för livet och tycker bannemej är dags att jag får ge tillbaka både till mig själv & alla kära som funnits där för mig & mina söner. Det är först nu i efterhand som jag förstår vilken jäkla styrka rent ut sagt som jag besitter! Alla dessa år med gråt, hat, förnedring är förhoppningsvis över och det är dags för MIG att blomma ut!
    Vad passar bättre än att börja med något som säger mer än tusen ord. Kram Viktoria

  66. Henriette

    Så härligt det hade varit att kunna gå o köpa lite fina uppiggande blommor till hemmet. Speciellt denna mörka årstid. Men det är onödiga utgifter enligt mannen. Så skönt det hade varit att slippa ta den diskussionen och istället gå helt bananas.

  67. Sofie

    Min farmor har alltid älskat blommor och har fantastiskt gröna fingrar. Förut var hon alltid i stugan på landet och påtade i rabatterna men numera är hon tyvärr för gammal för att orka med detta längre då hon är fyllda 94 år (!) Jag brukar därför skicka henne blommor så att hon fortfarande ska få ha denna glädje i sitt liv. Detta presentkort vore såklart ett välkommet tillskott till denna tradition. Kram /Sofie

  68. Marie

    Åh ….jag älskar blommor ? Man blir så glad & pigg utav det …och jag samlar mer energi i ett hem med blommor i olika färger,allra helst nu när det är kallt & grått ute! Ett hem utan färska blommor är inget riktigt hem! ? Att shoppa blommor är så uppfriskande!! ⚘

  69. Linnea westerström

    Jag är hemma o är sjukskriven och jag bara älskar blommor!! Men just nu räcker inte ekonomin till att köpa fina blommor. Jag o min man har bröllopsdag den 12 så skulle vara en dröm att få ha fina blommor hemma den dagen.

  70. Linda Gustafsson

    Åh, om jag vann skulle jag skicka en stor ’ojulig’ Bukett till min fina mormor som fyller 92 år dagen innan julafton! Hon älskar att fylla år (men gillar inte julen) och i år kan jag tyvärr inte fira henne på plats. Vet att hon skulle bli så glad för hon älskar blommor men orkar inte riktigt ta hand om dem längre.

    Någon liten bukett till mig själv skulle det nog räcka till också, man mår så bra av lite extra lyx i vardagen!

  71. Tina

    Snittblommor är lyx som får vardagen att kännas bättre, jag blir så glad av blommor och de ger en mysig stämning i hemmet.
    Skulle vilja fylla både min familjs hem, mina föräldrars o svärföräldrars hem med ljuvliga julblommor.
    Och även skicka ett blombukett till min bästa vän som finns för mig men som tyvärr bor 85 mil ifrån mig.

  72. Johanna

    Jag önskar att jag får vinna lite ”pigga upp mig- blommor” för att jag sitter inne heeeeela dagarna och kämpar med min mästeruppsats i specialpedagogik. Håller tummarna!

  73. Emma

    Min syster har fått jobb o hon älskar blommor så det hade varit kul att kunna skicka ett blommogram till henne:) mvh Emma

  74. Jessica Sundberg

    Jag kommer inte att kunna fira jul med min älskade mamma i år. Vi har firat ihop hela mitt 45-åriga liv… Känns jättekonstigt för oss båda.. .Därför skulle jag vilja skicka ett fång fina blommor för at önska god jul som en fin gest från botten av mitt hjärta!

  75. Åsa A

    Jag älskar växter men är otroligt dålig på att komma ihåg dom!Skulle spendera presentkortet på snittblommor,Jobbar hela julen,det gör mig inget men främst så gör det mig något att det inte är min jul med dottern

  76. Izabelle

    Jag skulle dela presentkortet med min kära mor som är sjukt blomster intresserad och förtidspensionerad vilket gör att ekonomin inte räcker till blomster. Min hälf skulle gå till att ordna på min mormors och kusins grav som vi alla saknar extra kring jul. Jag skulle göra iordning deras gravar lite extra fint denna jul om jag vann presentkortet❤️
    God jul!!
    // izabelle

  77. Elisabet Carlborg

    Blommor i håret, blommor på borden, blommor i krukor och blommor i jorden.
    Överallt blommor och så vill jag ha,
    för blommor för mig så sprudlande gla’.

  78. Malin storm

    Jag älskar växter, ett stort intresse hos mej. om jag fick bestämma så skulle jag ha blommor både högt och lågt men sambon håller inte riktigt med ?☺ man blir så glad av växter och det finns så häftiga med. Skulle gärna vilja ha lite växter till våran övervåning vi har gjort iordning nu.

  79. Hannah

    Åh den perfekta vinsten. Jag skulle passa på att förnya hemmet med vackra blommor. Det har varit lite dåligt på den fronten den senaste tiden.

  80. Anna med E

    LjusStakarna är upp, klapparna är fixade, frisörtider bokade, barnen skjutsars hit och dit och en annan kämpar för att hinna med allt och alla, utan än själv.
    Jag har fyra fantastiska och underbara barn som jag gör allt för men ibland glömmer jag bort mig själv i allt.
    Jag fick en bukett blommor för ett tag sedan o varje gång jag gått förbi dem blir jag så glad, känns på något sätt lyxigt att få ha snittblommor.
    När jag läser kommentarsfältet så hittar jag många mer värdiga vinnare än mig själv så förstår om jag inte vinner, men hoppas kan man ju alltid!

  81. Jennie

    Hej, jag skulle behöva livas upp lite med härliga blommor! Flyttade till Umeå från Malmö för ett år sedan för kärleken och i denna mörka tid i Norrland behöver man något som piggar upp?

  82. Susanne Johansson

    Det vore roligt att kunna pynta sitt hem med färska blommor lite oftare än vad jag gör nu. Blommor höjer ju alltid stämningen i ett hem.

  83. Julia

    Jag älskar färska blommor! Eftersom jag är student köper jag sällan hem buketter. Men om jag vann skulle lägenheten få en ny bukett varje vecka och självklart en del amaryllis och väldoftande hyacinter nu i juletid.

  84. Josefin Nilsson

    Som student finns det inte alltid pengar över till att köpa fina blommor, speciellt snittblommor. Trots detta hade jag inte valt att lägga pengarna i presentkortet på mig själv utan istället ta tillfället i akt att köpa en stor julbukett till mina mor/farföräldrar som jag verkligen vill visa min uppskattning till, utan deras slit hade jag inte kunnat ha det så bra som jag har det idag. Viktigaste av allt så hade jag köpt en fin dekoration till min farfars grav, min bäste vän som lämnade oss allt för tidigt. <3

  85. Monica

    Det finns ett märkligt samband mellan amning och skötsel av hemmets växter. När barnen kom slutade växterna att ammas, typ. Efter att ha ammat två barn i snart fyra år, behöver våra fönster piggas upp med något mer levande än halvdöda, dammiga gamla krukväxter.

  86. Caroline

    Jag hade sett till och gjort fint på min mammas grav inför jul, det är då det märks som mest att hon är borta.

  87. Linnea

    Då mina fingrar inte är särskilt gröna skulle jag passa på att införskaffa mig lite nya lättskötta grönväxter ?

  88. Ana K

    Jag skulle buda fem buketter till fem underbara kvinnor som varit mina extramammor hela mitt 40åriga liv. 5 superstarka kvinnor som tagit hand om mig, vårdat och älskat utan krav, firat jular och nyår med mig när jag varit singel. 5 kvinnor utan blodsband som gjort mig till den jag är!

  89. Lina

    Hjälp! 15 år med hennes son och leverans av tre (första) barnbarnen, men fortfarande har svärmor inte godkänt och accepterat mig! Det spelar ingen roll vad jag gör men denna jul ska jag gå all in och få henne att ”tycka om” mig och vad passar då bättre än att skicka hennes favoritblommor så säg?!

  90. Sara Li

    Jag skulle vilja hylla min underbara mamma med den finaste buketten. Hon som gått igenom en svår utmaning i arbetslivet som barnmorska under en tid med bl a trakasserier och en egoistisk och sociopatisk chef. Hon som älskade sitt jobb tappade all arbetsglädje och mycket av sitt kall. Men som den förebild hon alltid varit tog hon mod till sig, sökte annat jobb och fick tack och lov byta. Nu stortrivs hon på nya jobbet och får må bra igen. Hon är verkligen värd detta!

  91. Amanda

    Åh jag vet precis- skulle vilja skicka varsinn blomma till tre kollegor till mig som av olika anledningar har det lite tufft i jul. Julen är verkligen en tid för omtanke och ta hand om och se varandra. Jag kan inte lösa deras problem, men en vacker julblomma och ett bevis på min omtanke kan göra att julen blir lite mer magisk mitt i allt det svåra ❤️

  92. Emma

    Jag vill vinna detta för att kunna sprida lite glädje och uppmuntran till nära och kära. Finns speciellt en som behöver extra krafter nu med alla motgångar och blommor kan ge lite hopp och ork att fortsätta kämpa.

  93. Kim

    Jag skulle glädja min mamma, som bor 40 mil bort från mig. Alla vi syskon med familjer bor utspridda i landet och det är inte alltid vi kan hälsa på vid helger och högtider eller mitt i veckan heller. Hon älskar blommor så det vore bästa julklappen!

  94. Johanna

    Vi har det ganska svårt ekonomiskt och barnen frågar ofta om vi kan köpa lite fina blommor men tyvärr har vi inte de pengarna för det utan måste betala det nödvändigaste. Det hade varit roligt att kunna överraska barnen med fina blommor både till jul och kommande födelsedagar.

  95. Louise

    I fredags skickade jag ett blommogram till min mamma som haft en tuff period på jobbet. Glädjen i hennes röst när hon ringde mig senare på kvällen var ljuvlig! Tänk om jag hade möjlighet att glädje många fler vänner på det sättet under julhelgen, vilken dröm! Den skulle bli verklig med presentkortet från Interflora <3

  96. Anna Berglund

    Som nyskild är livet lite piss just nu. Något som alltid piggat upp mig är fina blommor. Tänk att få unna sig en bukett båvarje vecka en tid framöver. Hade verkligen piggat upp livet lite.

  97. Linda

    Jag hade verkligen älskat att vinna denna luckan. Sist Vincent låg inne på sjukhuset dog de sista av våra redan dåligt skötta blommor och plantor och sedan har jag inte tagit nya tag. Inte en blomma i hela lägenheten (på 18 kvm!) 🙂 Mina fingrar är ju allt annat än gröna om sanningen ska fram men min själ behöver lite djungelkänsla! Så det skulle en vinst hos interflora få hjälpa till med. Hoppas på tur (och ett lime- eller citronträd). Kärlek!

  98. Emelie

    Åh, vad underbart det hade varit med lite färska blommor här hemma! Vi har legat magsjuka sedan i torsdags och inte fått till någon julstämning alls än. Julkartonerna står huller om buller i lägenheten ihop med skurhinkar och smutsiga lakan, ja du vet kanske själv vilket kaos det blir med magsjukt barn i kombination med två magsjuka föräldrar… Nu vill jag bara att vi ska bli 100% friska igen och städa ur allt vad magsjuka heter. Vill julpynta, äta ikapp alla luckor i chokladkalendern ( man blir väl aldrig för gammal för det? 😉 ) och öppna den där glöggen och vad vore inte pricken över i:t att få fylla upp hemmet med doften av julblommor också? 🙂

  99. Marie

    Åh, det är så grått och trist ute nu – jag älskar blommor och det skulle vara så underbart att få liva upp hemmet med lite färg!

  100. Viktoria

    För att jag tycker att blommor i alla former kan förgylla varje dag! Och tänk vilken lyx att för en tid kunna att köpa snittblommor varje vecka!! Underbart!