Claudia Galli Concha

Idag börjar helvetet

Igår gick det upp för mig på riktigt. Att vi kommer att leva i kaos dom närmsta tre veckorna (det blir säkert mer…). Igår ringde det en man som sa med trevlig röst att det kommer upp en gubbe och börjar ”jobba på” vår lägenhet som idag klockan nio.

Med ”jobba på” förklarade han efter att jag hade frågat, menade han att hela vårt golv i köket ska rivas upp OCH  golvet i tjejernas rum, köket visste jag men jag var tvungen att fråga tre gånger extra om det verkligen var så att dom skulle ta golvet i tjejernas rum, då blev det liksom betydligt större, men så var det och som om inte det var nog så finns det en risk att dom måste göra golvet i vardagsrummet också…och här ska vi bo med två barn, med plastgolv och fläktar och fan…

Men jag vet ju inte än hur det kommer bli, hur jävligt det kommer att bli. Åh, det här kom så olägligt…
Men jag andas och hoppas på så lite kaos som möjligt

Nu väntar jag in dom. Männen som ska riva upp våra golv. Sen flyr vi till Öppna Förskolan.

To be continued…

P & K Claudia

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

    Att bo hos svärmor låter toppen. Tipsar också om att lyssna med försäkringsbolaget om vad ni kan ha rätt till. Det kanske ni redan gjort, vad vet jag. Hoppas det inte blir långt och utdraget.

  2. Petra J

    Har hyresvärden tänkt att ni ska bo kvar under tiden? Säger som några tidigare; det känns inte hälsosamt. Sen är det ju också sjukt påfrestande att ha möbler o saker huller o bullar, skitigt, rörigt, stökigt o med hantverkare som kommer att komma o gå som de vill!!
    Hyresvärden borde erbjuda tillfälligt boende eller så ta det genom er hemförsäkring.
    Tänker på er!!

  3. Tess

    Tänker som ovan att det nog inte är så hälsosamt att bo där under tiden. När vi hade något liknande i vår lägenhet fick vi bo på hotell/hemma hos min mamma och det betalades av vårt försäkringsbolag. Inte bara att det flyger omkring massa partiklar utan även bullret från fläktarna… det var outhärdligt! Kolla upp det även om det blir bökigt att flytta på familjen :/

  4. Erika

    Claudia, jag skulle inte rekomendera dig att bo där med barnen. Dels med alla småpartiklar av byggdamm som kommer flyga omkring men framförallt med denna byggfläkt!!
    Bodde själv i en lägenhet där badrummet gjordes om och en byggfläkt stod på dygnet om ett längre tag. Jag fick astma…
    Astmasköterskan sa att byggfläkten kan ha varit utlösande faktorn.
    Hoppas ni överväger att bo i Stockholm ett tag.
    Stor kram

  5. Karo

    Hallå där, det kunde faktiskt vara betydligt värre, se det positivt att ni får det åtgärdat så snabbt, innan det hinner bli mögelskador. Håll ut !