Den här dagen började redan klockan 8 med en frukost och föredrag med Loppi.
Dom pratade inför kunder och mediebyråer om digitala vanor och trender inom mammasegmentet. Väldigt kul att lyssna på och även kul när min egen profil dök upp på skärmen och den lilla filmen som vi spelade in för några månader sedan. Celeste var så liten! Pluttan!
Båda tjejerna var jätteduktiga, jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag tog med dom på ett föredrag, haha, jag tänkte nog inte alls, jag bara tog med dom. Som vanligt.
Min kollega Shiela hjälpte mig med Chloe när hon fick spring i benen. Tack Shiela!
Sen en rolig sak….trumvirvel…jag har förnyat mitt kontrakt på Loppi! Yeeey! Det här betyder att min blogg har fått förnyat liv. Det känns så otroligt kul att Loppi tror på mig och att dom vill satsa på mina sociala kanaler. Jag är så tacksam för det! Det är ju det som gör att jag kan leva det livet jag gör. Och ni! Om ni inte läste hade det inte funnits någon blogg. Ni är bäst!
Nu blir det nattning!
Tänkte att ni skulle få önska ett inlägg! Vad vill ni ska vara morgondagens första inlägg? Ni bestämmer!
ÅH Grattis! Ni är som gjorda för varandra. Det var superkul att träffa dig idag och vi tar den där fikan vi pratade om.
Heja dig du är grym!
KRAM
Kul! Och poden är riktigt underhållande och bra. Jag är,också lite nyfiken på mat kring din yngsta. Är det ett medvetet val att introducera mat så sent? Många 10 månaders äter ju fulla mål både gröt och mat och kompletterar med amning. Har ni testat och hon inte gillar det? Körde ni samma strategi med Chloe? Tycker du det är svårare/bökigare att amma nu när hon är större? När mina var så stora ammade jag nästan bara morgon och kväll, i sängen. De låg annars inte alls still vid bröstet och det var bökigt för mig att hålla. Hur funkar det för dig?
Jag tycker det är så kul att följa din blogg. Framförallt för att vi har barn i nära ålder. Min yngsta är också född i nov -16. Tänkte höra lite hur du/ni tänker till introduktionen av mat till Celeste. Vår dotter äter gröt med god aptit men är väldigt kinkig när det gäller mat. Har du några tips hur ni gjort kommer att göra?