Claudia Galli Concha

En magisk stund

Mina dagar är uppdelade i förmiddagar och eftermiddagar, eller ja, det är det väl för alla men i mitt tänk med barnen så blir det verkligen först fokus på förmiddagar och sen en liten paus och sen fokus på eftermiddagar, det är då det funkar bäst.

Och pausen däremellan är ju oftast när barnen sover eller iallafall Chloe som har en tydlig sovstund, Celeste är ju lite mer ojämn i sina sovtider fortfarande men å andra sidan gillar ju hon fortfarande att bara hänga med.

Men igår var det en sån där helt perfekt dag och paus. Vi hade börjat dagen på lekplatsen, vi var där mellan 10.30-12, sen gick jag och handlade och hämtade ett paket och sen på vägen hem så skulle Chloe precis somna så jag tog en extra sväng hem, en annan sväng än jag brukar och precis när Chloe somnade så gick jag förbi ett litet hål-i-väggen ställe som hette La Soupe och eftersom jag har bestämt att jag ska bli bättre på att testa nya saker så kändes det som ett tecken att jag skulle äta min lunch där, så jag parkerade vagnen och köpte en lins och tomatsoppa som var helt ljuvlig.

Sen satt jag där i en timme och tjejerna sov i vagnen och jag hann jobba och svara på mail och göra massa saker som jag hade på min to do list. Det var helt underbart!

Det är ju så magiskt när man får dom där små stunderna, jag älskar ju varenda stund jag får vara med tjejerna men just dom där små bonusstunderna när man får äta en lunch och titta på folk, eller man köper en kaffe och sitter på en parkbänk, bara en liten stund sen när barnen vaknar är man så påfylld av energi!

Lunchen igår blev en riktig tanka energi stund. Lyx!

Vi får se hur dagens paus blir…man vet aldrig och det är ju det som är så härligt.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica M. B

    Hej! Vart nån stans är mössan från? Snälla inte siga den är gammal o köpt utomlands…. :o) ;o)

    Mvh.

    Monica M. B.

  2. Jenny

    Vilken fin och läsvärd blogg du har. Jag är så nyfiken var du köpt din blus som du har i Viktväktarnas film samt en vit blus som du har i inlägget om Risitutti, ?

  3. Katta

    Åhh vad jag känner igen mig i vad du skrivet, sitter med ett leende på läpparna när jag läser:) har också 17 månader mellan våra och i ungefär samma åldrar, 2 år och lillan är 6 månader. Har också valt att vara hemma med båda, vilket är underbart!! Men den där pausen som man (ibland;) får på lunchen, underbar..! 😉