Claudia Galli Concha

Hur har det blivit såhär mycket?

Jag ägnar en stund nu på morgonen åt att stryka och fixa med tjejernas gamla kläder. OMG så mycket kläder jag har efter tjejerna. Man kan tro att dom har varit på den här jorden lika länge som jag när jag kollar på säckarna.

Men jag har ju alltid tyckt väldigt mycket om att handla barnkläder och det blev till och med ännu roligare när dom blev två och jag kunde syskonmatcha. Jag sparar ju en hel del från Chloe till Celeste men en del rensat jag också ut för att jag måste ha plats.

Jag ska skänka mycket men jag tänkte också starta en babyloppis på Instagram, det verkade som flera av er tyckte att det var en bra idé när jag skrev om det sist. Jag måste bara stryka lite till…förhoppningsvis kan jag lägga upp den ikväll.

Idag har vi inte gjort så mycket planer än. På förmiddagen blir det lek på vår innergård med vår granne och sen får vi se…kanske badhus? Kanske besöka ny lekplats?

Vad har ni för planer? Någon i Malmö som har bra tips?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lili

    Hej
    Har ni varit i Stadsparken i Lund? Stor lekplats, mysigt att strosa omkring, Högevall badet ligger också där och man kan äta gott i stadsparkscafeet??

  2. Emelie

    Ni behöver kanske vara hela familjen för att det ska funka men Hallongården har visst självplock nu såg jag på deras hemsida 🙂 plus en massa söta djur!

  3. Linnéa

    Om man vill ta sig en bit till en lekpark så är Afrikalekplatsen i Bunkeflo helt underbar tycker jag. Stor och med tunnlar och små hus att springa in och ut i, massa djur i naturlig storlek utplacerade lite var stans och väldigt lite tillrättalagt och ”perfekt”.

  4. Emma

    Akvariet på Malmö museer eller kör till Tropikariet i Helsingborg! Verkligen ett toppenställe för barn! Vuxna med;)!

  5. Caroline

    Malmömuseum brukat vara uppskattat av bår 3 åring! Kolla på fiskarna, uppstoppade djur och allt som finns på tekniska! 🙂