Claudia Galli Concha

24 timmar ensam med dom

Godmorgon! Måndag, ny vecka! Underbart.

Jag har spenderat 24 timmar ensam med dom här två. Manuel är på filmfestivalen i Berlin och vi hade först tänkt att göra det som en familytrip men sen kändes det bara bökigt.
Dels så är det kallt och sen har ju tjejerna varit sjuka för inte så längesedan och jag och Celeste var ju i Stockholm i slutet av förra veckan så vi tog beslutet att han fick åka och vi skulle vara hemma, känns som att flygplan inte är den bästa platsen i dom här sjukdomstiderna.

Det har gått jättebra att var själv med dom, jag har ju varit det många gånger nu.. Vi har så bra rutiner så dagarna flyter på så bra. Så länge tjejerna är på bra humör, dom har ju sin dagar också såklart men jag måste säga att jag har det ganska lätt med dom, dom är faktiskt oftast glada och lugna och jag tackar min lyckliga stjärna för det.

Igår gick till och med nattningen supersmidigt, Chloe på ena sidan och Celeste på andra, jag ammade Celeste tills hon somnade, sen lade jag mig och höll om Chloe tills hon somnade, sen smög jag och Celeste upp och fortsatte kvällen.

Chloe har blivit självständig på ett bra sätt, hon kan leka själv, inte jättelänge men om jag och Celeste sitter i hennes rum eller i vardagsrummet som är precis bredvid så tycker hon att det är mysigt att springa och fixa med sina saker och det är jag så glad för, jag tror att det är jätteviktigt att barn lär sig att leka själva, dels för fantasin men också för självständigheten. Chloe får passa på att leka själv nu för sen kommer det komma en lillasyster som nog inte kommer att släppa henne ur sikte, haha.

Den här veckan har vi lite på agendan, Celeste ska få sprutor….aj mitt mammahjärta, vi ska fira Celeste som blir 3 månader, jag ska gå igenom alla ansökningar till assistentjobbet (wow, vilken respons!!!), jag hoppas påbörja arbetet med Pocci Pocci´s hemsida, jag ska fota några samarbeten och jag tror att min pappa ska komma och hälsa på någon dag. En lagom lugn vecka som hemmamamma. Lovely!

Vad har ni för planer i veckan?

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sussa

    Hej Claudia! Planerna här är konferens i Järvsö med jobbet två dagar och sen hem och fira min minsta lilla tjej som fyller 4 år på torsdag! Vi har snickrat i hop ett stort dockskåp som vi tapetserat och gjort så fint så jag ser fram emot att ge henne det. Och så har hon önskar sig en giraff (galaff) tårta, en gul! Så en sådan ska det såklart bli. I helgen är det massa kalasande med släkt och vänner! En underbar vecka! Ha det gott! Kram!

  2. Petra

    när man är mitt uppe i det så kan man bara längta efter att få ta en promenad eller nått helt själv, nu när min lille är är 7år o det var länge sen föräldraledigheten kan jag längta efter dom där ”tidiga” mornarna när man kunde tända en brasa, ta en kopp kaffe o slappa i soffan halva fm.. 🙂