Claudia Galli Concha

Vill du jobba med mig?

Ja, jag hintade ju om det här på Instagram för ett tag sen och fick några svar, då var jag inte ens helt seriös men sen när jag faktiskt fick svar så kände jag att det kanske inte var en sån dum idé…jag kanske faktiskt ska anställa någon?

Det är ingen heltidstjänst som vi pratar om här utan mer en deltid, kanske 25% till att börja med.

Jag ska försöka specificera mina behov, haha, det här är kanske den konstigaste kombon av arbetsuppgifter som man kan tänka sig.

Men läget är såhär, jag är ju hemma med barnen och det vill jag att fortsätta vara, men jag älskar ju också alla mina olika jobb som radion, bloggen, tv-framträdanden, klädkollektionen, ja det är ju så otroligt mycket som är kul i livet och varför gå miste om något när man kan försöka lösa det så att man kan göra allt, eller illafall det mesta?
Jag har ju med mig mina barn och kommer att fortsätta att ha det men ibland kanske jag kan behöva någon som följer med oss och hjälper mig med dom, men det är främst andra saker jag vill ha hjälp med. Jag önskar en teammate!

En tjej som:

* Kan bygga en webshop (eller iallafall hjälpa till att sköta den) och gärna ha erfarenhet av webförsäljning. Jobbet med Pocci Pocci ska dra igång snart och jag kommer inte att hinna rodda det själv, någon som vill var med mig på resan? Har man även jobbat med sälj till butiker så vore det toppen!

* Fota. Du behöver inte vara mästerfotograf men ha intresse, dels att fota till bloggen men även för Pocci Pocci´s räkning.

* Vara intresserad av sociala medier.

* Kunna göra ärenden och hjälp till med saker i vardagen

* Tycka om barn…som sagt, jobbar man med mig så kommer man att hänga med mina barn och ibland kanske hjälp till med dom.

Sen är det som sagt en 25% tjänst till en början och sen ser vi om det blir större med tiden.

Du bor antingen i Malmö eller Stockholm.

Som sagt, det här är ju en väldigt speciell kombo av uppgifter men om ni känner er sugna så skriv gärna till mig och berätta om er och vad ni kan och har för erfarenheter, ni behöver inte kunna allt men gärna vara sugna på utmaningen och se problem som något som är till för att lösas;)

Maila info om dig till [email protected], gärna med bild 😉

Hoppas vi kommer att jobba ihop!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Kul att det gar sa bra for dig att du letar efter nagon att anstalla. Du verkar som en underbar person och det verkar som att det skulle vara jattekul att jobba for dig. Synd bara att jag inte ar ratt person for jobbet och den lilla detaljen att jag bor i helt fel land…

    1. claudiagconcha

      Tack! Ja, det trodde jag aldrig, att jag skulle behöva en assistent. Nu ska jag bara hitta den bästa;). Kram!

  2. Cajsa

    Hej! Jag kom in på din blogg av en slump men jag tror att det är mig som du söker! Jag bor i Malmö området och pluggar till informationsarkitekt (dvs jobba med webben och det bakom), jag älskar att fota och tycker sociala medier är väldigt spännande. Jag har även erfarenhet av barn (varit barnflicka och tränare i gymnastik) och tycker barn är så härliga! Dessvärre har jag inte jobbat i butik men har jobbat med kundservice. Tror jag skulle passa perfekt 🙂 Skulle vara väldigt roligt att komma i kontakt med dig!
    Ha en fin söndag

  3. Jennie

    Åh va jag önskar att det var mig du sökte men jag är realist och inser att jag inte ens ska söka….lycka till från en som inspireras av dig varje dag! ❤

  4. Finurliga fröken

    Så synd att jag bor så långt bort! Barn är de bästa jag vet! (Har jobbat på förskola i många år) har även haft en del foto uppdrag och älskar att hjälpa till, styra upp och fixa. Men som sagt, för långt bort. Kram