I samarbete med RisentaJag älskar frukostar.
Jag känner ingen som älskar frukostar lika mycket som jag. Men med frukost menar jag inte ägg och en torr macka…nej, det kan jag vara utan. Jag menar goda bär som man häller ut över en god gröt, god juice, gott bröd och finkaffe…alltid finkaffe.Som gröt har jag alltid ätit havregrynsgröt tidigare och så har jag haft i lite frön och nötter och toppat med kanel, men nu…på riktigt…
Nu har jag hittat den godaste gröten någonsin! Jag behöver inte blanda i någonting, den här är redan perfekt som den är.Gröten jag pratar om är Risentas frögröt med mandel, cashewnötter och pekan. Mums! Den smakar som en dröm. Den är söt och god och den känns väldigt redig och ordentlig. Jag blir mätt på ett skönt sätt och mättnaden håller i sig länge.
Den påminner mig om frukostarna jag åt i LA när vi var där i somras, där kan man nämligen få sån här god gröt till frukost på olika caféer. Dom är väldigt bra på frukostar i LA. Men nu behöver jag inte längta efter just frukostarna…nu behöver jag bara längta efter palmerna och vädret för gröten har jag här.
★
Åh älsklar fina frukost bilder! Blir så inspirerad 🙂
Visst är det härligt! Jag är likadan…måste kolla in om det finns något sånt konto på Instagram, det borde det ju;)!
Ser gott ut 🙂
Lat som jag är undrar jag om du räknat propointsen på den? (Så slipper jag när jag ska smaka ?)
Oj,ser verkligen jättegott ut!:-) Vet du om gröten är glutenfri?
Det står inget om det på så då är den nog inte det:)
japp, det var den gröten jag rekommenderade…