Claudia Galli Concha

En ljuvlig eftermiddag

Alla dagar är bra på sitt sätt men vissa blir ju sådär magiskt super duper mega bra. Idag har vi haft en sån dag!

Idag har vi pysslat i Chloes rum, eller jag har pysslat och Chloe har lekt mad ALLA sina saker (som ni ser på bilden, haha) och Celeste har mest chillat. Hela eftermiddagen! Ingen iPad, ingen tv, bara musik och pyssla och leka. Underbart.

Jag har fått hem lite nya grejer till Chloes rum som jag har pysslat med, ni ska få se allt imorgon, det blev jättefint!
Vi tog ju bort den fina sänghimmeln som knappt hann sitta uppe men vi tyckte att det blev för mycket tyg och tog lite för mycket plats i rummet. Men jag har inte vetat vad jag skulle ha vid sängen istället men nu så har jag hittat så fina saker…som sagt, visar imorgon.

Jag är ensam med tjejerna nu i fyra dagar. Manuel har först varit en sväng i Stockholm och nu är han på i Göteborg och filmfestivalen där. Tanken var ju att vi skulle med allihop, vi hade familjerum bokat och allt men efter alla sjukdomar så kände vi att vi inte ville flytta på tjejerna. Såklart jättetråkigt att inte få vara med och uppleva vår första långfilm på bio. Det har jag ju drömt om länge. Men det är som det är. Tjejerna går först.
Men vi har ju galapremiär i april då blir det fest! Kanske ska tävla ut några biljetter till den här i bloggen? Vad tycker ni?

Nu ska vi mysa och ha en skön kväll. Vid sju brukar discot börja här hemma så det är lika bra att jag börjar ladda med Panetoz som är favoriten.

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofie

    Låter hur mysigt som helst. Har ni även dagar som är kaos med skrik och gråt? Min första dag ensam med en 2,5 åring och en 4 veckors idag. Det är lite smått kaos emellanåt här?

  2. Jonna

    Sänghimmel. Måste ha missat ditt inlägg om att ni tagit bort sänghimlen hos Chloe. Vi funderar på att köpa en till vår dotters riktiga säng. Varför gillade ni den inte?

    1. claudiagconcha

      Jo, vi gillade den jättemycket men det kändes som att den tog så mycket av rummet. Vi har inte så högt i tak. Kram!

  3. Sandra

    Ja! Skulle så gärna vilja gå och se eran film och er slutprodukt! Och vad härligt med en sådan dag, fattar precis. Alla dagar är fina på sitt sätt men dom där extra fina dagarna när allt bara flyter och de små har sitt toppenhumör då är det ju galet härligt!