Claudia Galli Concha

En underbar date ❥

Jag försvann lite från bloggradarn igår, men det var en händelserik dag med underbart familjehäng och många intryck.

Vi köpte inte lägenheten, men vi hade ett jättebra möte med en mäklare här och jag tror att det kommer att bli via dom vi köper lägenhet när rätt objekt dyker upp. Den vi tittade på igår var fin. Jättefint renoverad, allt nytt, lite liten, gullig balkong MEN 4 trånga trappor utan hiss. Hade det bara varit jag och M som för 4 år sedan så hade vi nog slagit till men nu…med snart två barn och syskonvagn och matkassar…nej. Det skulle tyvärr aldrig gå. Jo, som investering, absolut, men vi vill ju kunna använda vår investering också. Nej, men nu vet vi det och vi letar vidare.

Efter mäklaren gick vi och åt lunch på Corte Ingles där dom har bästa matavdelningen för barn, ska visa bilder sen, och sen tog vi en sväng på Zara och M shoppade loss.

Eftermiddagen spenderade vi hemma, Chloe sprang runt och lekte, vilade och tittade på film och så åt hon pasta med köttfärssås till middag, vi hade nämligen en ny taktik, ge Chloe mat och sen själva gå och äta när hon sover. Vi brukar inte alltid lyckas med våra planer men igår funkade det! Vid åtta sov hon i vagnen och M och jag gick till favorit tapas stället, La Flauta. Bästa tapasstället!

Där satt vi och åt och pratade till punkt och njöt. Som en underbar date. Chloe sov tryggt i vagnen och vi njöt av att prata om oss. Om livet, om förändringen som snart kommer, om att bli tvåbarnsföräldrar. Det var underbara samtal.

När vi kom hem la vi Chloe i ett rum och vi la oss och pratade i det andra sovrummet. Vi pratade lite, sen övergick det till att titta på filmer på Chloe när hon var liten bebis och sen övergick det till att vi låg bredvid varandra och tittade på våra mobiler. Det var vad vi orkade. Vi höll handen också. Underbar datekväll med mannen i mitt liv. Älskar vårt liv. Halvtrötta men väldigt kära småbarnsföräldrar.

Nu ska vi äta frukost och sen ska vi gå till en park i närheten:).

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. claudiagconcha

      Ja, det var magiskt! Man behöver dom där kvällarna ibland.
      Ja. lägenheten kommer till oss när det är meningen:)

  1. Sara

    Så söta ni är! Såna dagar suddar ut alla stressiga dagar.
    Lägenhet kommer ni att hitta så småning om. Att ha något att drömma om är inte fel 🙂
    Ha ännu en mysig dag!

    1. claudiagconcha

      Tack! ?
      Ja, absolut, det är ingen brådska, utan det ska verkligen vara något som vi både trivs i och som är en bra investering:).