Claudia Galli Concha

Jag har gått en mil (i stödstrumpor)

IMG_1171Jag behöver kanske inte ens skriva ut det men…vi har haft en helt underbar dag!
Åh, vad jag har saknat den här underbara staden, jag hade verkligen kunnat flytta hit vilken dag som helst, tror ja, åtminstone åka hit 3-4-5 gånger om året.

Det är något med den här staden som får mig att känna mig så otrolig hemma, jag känner mig så mycket som…jag på något sätt. Varenda litet kvarter så otroligt vackert och maten är ljuvlig och shoppingen är underbar. Jag fotade inte så mycket idag för jag ville bara vara i nuet och njuta av allt det underbara med att få vara här med Chloe för första gången.

På söndagar är i princip allt stängt här, eller mycket är stängt, i vissa turisttäta områden håller butiker öppet men annars är det nästan bara restauranger som har öppet. Så söndagar är det där dagen då alla hänger nere vid Barceloneta/stranden, där vi alltid bodde förut när vi var här, så vi bestämde oss för att gå ner mot stranden. Chloe somnade i vagnen på vägen så det blev att vi gick hela vägen, sen var vi nere vid stranden, tittade på en marknad som var full med roliga grejer, köpte blinkande skor till Chloe (!), gick till ett köpcentrum som var öppet och köpte spansktalande leksaker till Chloe, bl.a en Pocoyo som räknar på spanska, perfekt!

Vi gick också förbi huset vi bodde i när vi var här i 3 månader 2013, det gjorde lite ont i hjärtat att vara på den platsen för den är så mycket Kitty för mig…

Efter några timmar där nere gick vi hem igen…vi har gått så mycket och jag var helt slut när vi satte nyckeln i dörren. Tack (dom sexiga) stödstrumporna för att ni tog mig genom den här dagen.

När vi kom hem tog jag och Chloe en lång dusch och det var så skönt.

Nu sover minime, jag ska jobba lite och M sitter och skriver vid datorn.

En perfekt dag och kväll i Barcelona.

P & K Claudia

img_1164-1.jpgChloes outfit: Klänning/Benetton, Body/HM, Skor/Zara, Rosett/Livly

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Jag älskar också Barcelona! Det är något visst med den staden. Kan du inte skriva en liten reseguide om Barcelona? Vart skall man bo? Stadens olika delar? Vad får man inte missa? Bra restauranger osv?