Claudia Galli Concha

Jag rakar mig, gör du?

I samarbete med EFI

Det finns vissa produkter som jag inte kan leva utan men som jag ofta, för att inte säga alltid, glömmer bort att köpa, sen står man där, i panik och i ett läge där man inte kan gå ut och handla…och jag rakar mig, måste raka mig, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra.

För att underlätta den här typen av panikhändelser så är ju prenumerationstjänster en av dom bästa saker som konsumtionsindustrin har hittat på. Så jag har i samarbete med EFI testat deras prenumerationstjänst på just rakhyvlar.

Väldigt enkelt och smidigt!Rakhyvlar är just en sån där produkt som jag tycker är ganska tråkig att köpa och dessutom glömmer jag bort det.
Jag står där på morgonen i duschen och tänker att -Hmm, nu måste jag nog köpa nya rakblad till min rakhyvel.

Sen kliver jag ur duschen, börjar dagen och sen har jag glömt det och kommer på det igen dagen efter, sen kan jag hålla på sådär i en vecka innan det äntligen blir av…då har jag kämpat i en vecka med ett slött och dåligt rakblad och det är ju inte så bra…img_0817.jpg Produkten jag har testat heter Intuition Sensitive Care.
Det är ett raksystem med ”allt-i-ett” som många andra nuförtiden (kommer ihåg dom gamla engångshyvlarna jag kämpade med…aj!)
Det här raksystemet har 4 slipade blad som är omslutna av en hudvårdande raktvål som skummar när den kommer i kontakt med vatten. Underbart! Det blir så enkelt att raka sig då!img_0814.jpgDen innehåller 100 % naturlig Aloe Vera och E-vitamin som förhindrar uttorkning och gör huden len och mjuk, mmm, lovely! Den är dessutom anpassad för känslig hy, vilket jag brukar vilja att alla mina produkter jag använder är, det känns bättre då, den är dermatologiskt testad, milt parfymerad och parabenfri.

Och rakbladen är superenkla att byta ut!

Som abonnent får man 1 ask med 6 bladrefiller var fjärde månad. Pris per ask är 270 kr.
18 kr tillkommer för porto och expedition per försändelse. Totalpris per försändelse är 288 kr.

Billigt, bra OCH smidigt! Vinst!img_0815.jpgJag tycker verkligen att ni ska testa den här tjänsten om ni är sugna och nu är en bättre tid än någonsin, för just nu kan man smidigt få hem ett komplett provpaket (innehållande rakhyvel + 2 extra blad) GRATIS (endast fraktkostnad på 19:-). Så värt det!
Och vill ni inte fortsätta sen så är det bara att säga upp tjänsten då lämnar du besked till EFI inom 2 veckor efter att du fått ditt provpaket .Inget lurendrejeri eller konstigheter.

Bara en supersimpel och superbra prenumerationstjänst!

Happy shaving!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara Bengtsson

    Beställt! Glömmer precis som du att köpa nytt och det är så tråkigt att handla. Funkar det här så är det ju perfekt! 🙂

  2. Sexbarnsmamman

    Dessa rakhyvlar har jag använt i flera år! Jättenöjd!! Är som du,glömmer att köpa nya blad. Så att få dem hem i brevlådan är kalas!!! Rekommenderas