Claudia Galli Concha

Tävling i samarbete med Shieldmaid ☆

Ni såg ju säkert min fina ring som jag skrev om häromdagen, min nya powerring som jag är så kär i.

Nu har jag fått möjligheten att tävla ut ett silverhalsband till er från samma märke, yeeey! (värde 949:-)

Halsbandet är så otroligt fint, lång kedja och precis sådär enkelt men ändå speciellt som man vill ha det.

Ett everyday-halsband som dessutom heter Brave & Gorgeous. Underbart!

Här kan ni se fler bilder på halsbandet på Shieldmaids hemsida.Hals_Brave_Gorgeous_Shield_Silver_AnkarkedjaFör att vara med och tävla vill jag att ni beskriver här bland kommentarerna vad ni skulle göra om ni fick lite mer mod, vad skulle ni våga ta er för då som ni inte vågar idag? Vad önskar ni att ni skulle våga helt enkelt?

Tävlingen pågår till och med onsdag klockan 12.00

Lycka till!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara Bengtsson

    Jag har precis tagit steget att börja plugga. Efter tolv år inom vården kände jag mig redo och pluggar nu till socionom. Det tog mod både från mig och från hela min familj att kunna ge sig in i det här. Det är en omställning, mycket som måste ändras på… Med tre barn och med en daglig pendling på 12 mil enkelväg så var det ett svårt beslut men jag vågade. Det kommer bli några tuffa år men sedan kommer jag ha bättre arbetstider och därmed få mer tid med barnen än vad jag haft de senaste åren. Jag känner mig stark inifrån och så oerhört stolt över mig själv som faktiskt vågade lämna min trygga hamn och bege mig ut på ett spännande äventyr i kunskapens värld!

  2. Sara Bengtsson

    Jag har precis tagit steget att börja plugga. Efter tolv år inom vården kände jag mig redo och pluggar nu till socionom. Det tog mod både från mig och från hela min familj att kunna ge sig in i det här. Det är en omställning, mycket som måste ändras på… Med tre barn och med en daglig pendling på 12 mil enkelväg så var det ett svårt beslut men jag vågade. Det kommer bli några tuffa år men sedan kommer jag ha bättre arbetstider och därmed få mer tid med barnen än vad jag haft de senaste åren. Jag känner mig stark inifrån och så oerhört stolt över mig själv som faktiskt vågade lämna min hamn och bege mig ut på ett spännande äventyr i kunskapens värld!

  3. Birgitta

    Hej!
    Jag har en dröm som jag länge har tänkt på och det är att starta ett eget företag. Men har inte vågat göra det. Är lite för feg för det. Men drömmen finns alltid kvar hur gammal jag än blir. Så en dag så…. man vet aldrig.
    Kram

  4. Madelene

    Jag har redan gjort det modigaste jag nånsin gjort i mitt liv och det var att besegra cancer och med allt vad det innebär med cellgifter osv. Var också tvungen att lära mig att gå på nytt igen och jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Men något som vill göra men inte vågar idag är att hoppa fallskärm. Det är något som jag skulle Vilja uppleva, men har man tagit sig igenom cancer så klarar man det mesta ☺️ Är säkert en jättehäftig känsla att hoppa fallskärm ☺️Håller tummarna hårt och hoppas vinna det fina halsbandet ??

  5. Jessica

    Att stå upp för mig själv och andra mer. Att våga vara mig själv, utan dåligt samvete och dålig självkänsla. Att verkligen lysa, som den unika människa man är och följa min dröm! Modet att hitta kärleken och framförallt ta emot kärlek.

  6. Malin

    Jag önskar att jag skulle få mod till att ge fler komplimanger, spontana sådana. Tänker oftast fina saker om andra människor men säger det sällan rakt ut. Finns ju ingen bättre en att få bra cred för saker som man har presterat, så jag skulle verkligen vilja våga ge mer komplimanger.

  7. Karolina

    Jättefint halsband!

    Om jag hade lite mer mod skulle jag börja använda kjol och shorts på somrarna – dvs våga visa benen 🙂 har under de senaste åren klätt mig i långbyxor eller långkjolar då jag inte känt mig bekväm med att visa mina ben. Efter att ha gått igenom en graviditet och fått mitt första barn har jag sakta men säkert börjat acceptera min kropp mer och mer. Nästa sommar önskar jag mig så mycket mod att jag vågar köpa OCH ANVÄNDA ett par riktigt snygga shorts 🙂 kram!

  8. Jennie

    Vilket fint halsband! Det står nästan mitt namn på det…det är helt i min smak. Om jag hade mer mod skulle jag byta yrke helt. Jag älskar inredning och en dröm vore att omskola mig till inredningsarkitekt. Idag är jag ekonom och jag både gillar mitt jobb och är bra på det men man lever ju bara en gång liksom. Så varför då inte göra det man älskar istället för gillar?! Lite mer mod skulle alltså inte skada ??

  9. Carolina

    Hade jag hft mer mod hade jag frågat min dreamy granne (som jag haft ögonen på ett tag) att gå på en dejt! Vi ler alltid mot varandra och har ”hiss-kemi” men båda är för blyga dumt nog

  10. Micaela

    Jag önskar att jag skulle ha mod att våga starta en blogg, en blogg om trafiken i Stockholm. Jag cyklar i City varje dag och precis varje dag råkar jag ut för galningar i trafiken, våghalsiga taxichaufförer, busschaufförer som inte har koll på var rumpan på bussen är och dom absolut farligaste – de gula eller blå postbilarna som försöker slå hastighetsrekord. Bilar av olika slag som parkerar i cykelbanan och tvingar ut en i trafiken, cyklister som tror att dom är med i Vätternrundan och svischar förbi med knappt en centimeters marginal. Tänk vad kul att få fota och blogga om allt detta. Att kanske få Stockholms gator lite, lite tryggare och samtidigt få göra av med lite av min irritation över dessa farliga trafikanter i text. Jag har tänkt tanken många gångar men backar, tror att jag skulle få ta mycket ilska och näthat från trollen där ute.

  11. Linnea Rääf

    Jag önskar jag skulle våga öppna mig mer i sociala sammanhang. Även att ta för mig av positiva komplimanger samt lita på att jag kan mer än jag tror. Att tro på att jag kan bidra med något, öppna min inre mussla! <3

  12. Sussa

    Jag önskar jag hade modet att stå upp för den jag är. I hela mitt liv har jag kämpat med dålig självkänsla, inte trott att jag var riktigt lika bra som människor omkring mig. Jämfört mig med vänner som jag alltid tyckt varit lite snyggare, lite smartare, lite bättre. Till och med nu, i vuxen ålder påverkas jag av mina vänner och känner att jag försöker ”komma i fatt”. Önskar jag hade modet att säga: jag duger! Jag är en bra mamma! Jag behöver inte göra lika som alla andra! Om jag hade modet skulle jag bara strunta i vad alla andra säger och gör och bara vara Sussa.

    Som alltid, tack för en jättebra blogg!!

  13. Linda

    Hej Claudia!
    Jobbar på ett äldreboende & det är världens bästa jobb. Gör det bästa jag kan för mina gamla damer deras sista tid…
    Vi sliter & har gått kort om personal hela sommaren, men jag tror inte våra boende märkt av det. De har ändå fått rabarberpaj och fått gå promenader. Nu planerar jag en kräftskiva i slutet på september.
    Lägger ner mkt energi o hjärta på mitt jobb så idag när jag fick min löneförhöjning så var det ett skämt… Har tyvärr inte haft någon chef på snart ett år för alla slutar, så ingen ser vad vi gör. Om jag hade fått mer mod hade jag ringt upp chefen över cheferna och sagt hur bra jag är! Någon gång vill man höra det…
    Kramar till dig!

  14. Sofie

    Önskar att jag vågade starta eget! Vill ha ett litet ekologiskt, helst vegetariskt café med catering. Det får nog bli det stora steget när barnen är lite större helt klart, blir säkert lättare med detta halsbandet 😉 kram!

  15. Emilie

    Jag önskar jag hade mer mod! Att våga säga ifrån när andra går över min gräns, våga säga ifrån när jag inte håller med oavsett vad, mer mod att lita på min magkänsla, jag vet att den är rätt ändå har jag inte mod att följa den! Ja lite mer mod hade varit underbart!

  16. Sussie

    Om jag hade lite mer mod skulle jag framförallt vela vara mig själv men jag har liksom inte ”rätt” kropp för det pga sjukdom men inom en liten snar framtid hoppas jag kunna vara den jag är och visa det för alla, väntar operationstid för en överviktsoperation / S

  17. Susanne

    Om jag hade lite mer mod skulle jag klä mig i dom kläder jag egentligen vill ha men känns som jag bor i en för liten stad i Norrbotten för det, jag har liksom inte ”rätt” kropp för det pga sjukdom men inom en liten snar framtid hoppas jag kunna vara den jag är och visa det för alla, väntar operationstid för en överviktsoperation / S

  18. Helena

    Om jag bara vore lite mer modig och våga ta steget att starta eget. Jag vet ju att underlaget finns men det känns så läskigt att satsa mot det. Vi står med ett nybyggt hus som inte är riktigt färdigt och två barn, snart 3 och 5 år så det känns inte som ett riktigt bra tillfälle.. Det är min dröm!

  19. Marie

    Jag har vart på samma jobb i ca 16 år. Våga ta steget och söka mig en ny karriär. Något jag nu har tid att fundera på under kommande mammaledighet 🙂 Vecka 37 och jag längtar så efter lillebror i magen ♡

  20. Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

    Då jag nyss fått diagnosen utmattningssyndrom känns det som att jag borde skaffa mig modet att säga nej. Att inte vara den människan som alltid vill hjälpa andra och sätter mina egna behov sist i alla lägen. Nu när jag befinner mig här på botten av ett djupt hål önskar jag mig modet att ta mig upp och bli frisk. När jag väl är frisk önskar jag modet att våga säga nej till andra oftare och ja till mig själv desto mera.

  21. Maria

    Jag vill ha mod att resa själv eller göra flera saker själv överhuvudtaget, efter ett långdraget skov i reumatismen så har jag behövt hjälp för att klara det mesta i livet under ganska lång tid, nu mår jag bättre i kroppen, men jag litar inte riktigt på det och känner mig än osäker att göra saker på egen hand, så mod att våga mera själv, vägen tillbaka till ett självständigt liv.
    Väldigt snyggt halsband 🙂

  22. Evelina

    Jag skulle vilja våga säga vad jag tycker.. stå för min egna åsikt och inte vara tyst och låta det bli sin andra vill bara för att jag inte törs säga min ide/åsikt…

  23. Josefine

    Jag önskar att jag vore modig nog att byta jobb. Trivs med mitt nuvarande men skulle nog behöva utvecklas lite… Har sökt ett jobb som jag ska på intervju för nu på fredag, hjälp! ? Sedan önskar jag mod att resa utomlands med min son, mannen gillar inte att resa.

  24. Maria

    Jag önskar att jag vågade vidareutbilda mig som socionom inom familjehemsenheten eller barnmorska.. Just nu vet jag inte om jag vågar styra om min kosa. ?

  25. Regina

    Jag önskar att jag skulle ha modet att släppa på min rädsla att uttala orden ’nu kör vi, nu skaffar vi barn!’. Min sambo är 35 och jag närmar mig 30, han har velat ha barn flera år. Vi har gjort en abort samt haft ett missfall för ett par år sedan pga att det inte legat helt rätt i tiden. Jag vill väldigt gärna ha barn nu, helst igår, mer än gärna! Tror min rädsla just nu är att jag kanske redan förverkat min tur, om du förstår hur jag menar.. Men jag antar och hoppas att det bara är att slänga sig ut för stupet och hålla tummarna att jag också får dela den glädje och lycka som jag ser varje dag här i din blogg, inom en snar framtid!

  26. Hanna

    Att flytta från småstaden vi bor i, fatta mod att göra förändring och flytta till ett nytt ställe där jag kanske inte känner så.många men hittar det jag söker i livet.. mod att göra en liten förändring!

  27. Sandra

    Jag är nyutbildad lärare och känner att yrket verkligen är superkul och passar mig! Dock saknar jag det du skriver ovan: mod. Mod att stå emot de kaxigaste eleverna när de gör del, mod att möta krävande föräldrar och mod att stå emot kollegor som jag inte alltid håller med. Det kommer säkert med erfarenheten men det hade varit skönt att ha lite extra mod redan nu!

  28. Karin

    Hej Claudia!
    Om jag fick lite mer mod skulle jag sluta fundera så mycket kring vad andra människor tänker och tycker om mig och hur dem upplever mig. Vill vara omtyckt överallt och ställer ibland lite höga krav på mig själv.
    Kram Karin

  29. Frida Mattsson

    Jag önskar jag hade modet att våga säga ifrån. Jag är en människa som sätter andras behöv och önskningar framför mina egna och detta är inte alltid positivt. Jag önskar jag vågade säga: men detta är vad jag vill!
    Detta är så svårt för mig och jag hoppas att med ett sådant halsband kommer jag kunna känna mig mer stärkt och våga tro på mig själv och framför allt inte tänka att bara för att jag säger min mening så sårar jag andra.

    Tack för en positiv och glädjefylld blogg?

  30. My

    Jag önska att jag våga stå för den jag är mer än vad jag gör, att våga gå till skolan utan smink lite halvtaskigt hår och ändå känna mig fin och skita i vad andra tycker å tänker!
    Tyvärr är det lättare sagt än gjort pga att jag varit med om en hel del mobbning som gjort att jag inte har något jätte bra självförtroende!

    Jag önska också att jag våga ta för mig mer av mina engelska lektioner att tex våga prata och våga misslyckas men ändå känna att jag gjorde mitt bästa och inte behöva känna att världen går under för att jag inte kunde, jag önska att jag hade modet till detta! ❤️

  31. Annette

    Om jag hade mer mod skulle jag flörta, våga visa mig intresserad av en man, våga mig ut och hitta en ny livspartner. Men modet sviker mig om och om igen.

  32. Therese Eriksson

    Hej! Om jag hade lite mer mod så skulle jag byta jobb och kanske börja plugga, det kanske är dags nu när jag precis vart hemma med 2 barn ? men det är modigt av mig att skriva en kommentar här med ?

  33. Malin

    Ut och resa skulle jag gärna vilja göra., Men jag tänker att flygplanet kommer krascha eller bomba m.m skulle behöva lite mer mod till att våga! ?