Claudia Galli Concha

Chloes photoshoot ☆

I det här huset hängde vi hela dagen igår.
Chloe gjorde en fotografering för en fransk klädeskedja och huset dom hade hittat och ville fota i låg i Sköldinge som är ett litet samhälle mellan Flen och Katrineholm.
Jag förstår att dom fastnade för det här huset, det  var magiskt! En gammal skola och kvinnan som bodde där måste antingen vara designer eller dsignintresserad för allt var så fint och jag var hela tiden rädd att Chloe skulle ta sina nya kritor och rita på något, haha.Vi var lite tidiga på plats så Chloe fick börja med att leka runt i trädgården, det var nog det hon tyckte var roligast, hon tog alla från det franska teamet i handen och drog runt dom och plockade äpplen och blommor och visade dom allt grus på grusgången ❥Såhär såg platsen ut där bilderna skulle tas, det grå golvet…så snyggt!
Chloe var mest fascinerad av fisken på väggen.Här är producenten (kvinnan) som bestämde sig för Chloe när hon fick se hennes tidigare bilder, en otroligt cool fransk kvinna, vi fick jättebra kontakt och hon var väldigt förstående och bra när det kom till tider och att Chloe måste få sina långa pauser mellan varje ”outfit”.Det kreativa teamet, dom som bestämmer hur allt ska se ut, dom sitter hela tiden och tittar på datorn hur bilderna blir så att dom ska veta när dom kan vara säkra på att dom har en eller fler bilder som dom tycker om.Chloe fotograferades dels själv men även med Adrien som var en kille från Frankrike, han var ett år äldre än henne. Dom funkade bra ihop, han blev sotis när Chloe ville ut och promenera med hans mamma men annars så var det inget drama dom emellan;).
Jag får ju inte visa kläderna…Kvinnan i vit t-shirt och jeans var fotografen, en otroligt cool och väldigt fransk kvinna, älskar hennes stil, nästa sommar när gravidmagen är borta blir det vit t-shirt och slitna jeans för min del…och barfota såklart!Efter tre timmar i studion med vinterkläder i ett rum utan ventilation så var både jag och Chloe helt slut, hon fick leka i trädgården och svalka sig innan vi åkte till hotellet.
Jag såg en del av bilderna dom tog och jag tror att det blev jättefint.
Kampanjen kommer ut i okt/nov så då ska jag visa upp dom här i bloggen!

P & K Claudia

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.