Claudia Galli Concha

#tbt Let´s Dance 2010

Såhär i Let´s Dance tider så känner jag att jag måste bjussa på en throwback från den tiden.
Jag var med i Let´s Dance 2010. Det var helt otroligt roligt, jag dansade med Tobias Wallin som är ett geni när det kommer till koreografier och att lära ut.
Vi tränade som djur, 6-7 timmar om dagen, 6 dagar i veckan, helt insane, tur att man inte hade barn, haha, det hade ju aldrig gått, eller det hade det väl men då hade vi aldrig gått så långt.

Vi gick till final! Så galet! Jag ville ju gärna vinna då men idag känns det helt oviktigt. Det viktiga var att få göra alla danser, vara med i alla moment och gå hela vägen med Tobias, det var vi värda efter allt slit:).

Det var verkligen som en dröm att vara med, otroligt kul, en väldigt intensiv tid, man levde i en bubbla, dansade och festade mest, hade alltid ont i kroppen, men oj, vad kul vi hade!

Det här är dom tre danserna som jag tyckte var absolut roligast att göra, Jive, Salsa (mina första 4 tior!) och Bollywood.

Galet när jag ser det här…undra hur lång tid det skulle ta för att borsta av mina skills så jag kunde dansa såhär igen?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Evelina

    Åh vad det var kul när du var med! Fick ju se dig dance live och mina bilder hamnade på er lets dance -blogg
    Tobias är ju riktigt bra att lära ut, vi tog lektioner av honom och Helena när vi skulle gifta oss. En wienervals så elegant

    1. claudiagconcha

      Ja, han är grym! ja, jag kommer ihåg det, visst hade du en gul tröja på dig? Jag har en märklig grej för att komma ihåg folks kläder, haha;)

  2. Mia

    Åh, du var så bra på att dansa!! Gåshudsbra! Härligt att se danserna igen! Minns att jag hejade på dig.

  3. Lovisa

    Hur kunde jag missa dig i lets dance?! Började kolla på de förra året men skulle kollat 2010 om jag visste att du var med då! 🙂