Claudia Galli Concha

Då åker vi igen…

  

 Nu sitter vi i bilen. På resande fot igen. Vi reser väldigt mycket i vår familj och det är verkligen en vana för oss att byta hem och säng. Jag älskar det! Jag älskar att byta miljö…det inspirerar mig.

Den här gången har vi hyrt en bil som ska ta hela lilla familjen upp till Dalarna där vi ska spendera den här veckan. Manuel är med mig och det ska bli så mysigt att kombinera jobbvecka med familjehäng. Hotellfrukost och vacker natur. Bra kombo.

Vår söndag har varit skön, städhjälp hemma i 3 timmar (lyx!), familjefika, posta iväg januaris kvitton (klappar mig själv på axeln) och sen packa. 

Chloe är fortfarande så himla förkyld, stackarn. Hostar och snörvlar men kämpar tappert för att hålla humöret uppe. Hon är pigg och äter så jag känner mig ändå trygg. Nu sover hon i sin bilstol.

Hur gulligt är det inte att hon kröp ner i resväskan när jag packade?

Ikväll när vi kommer fram till hotellet ska jag sammanfatta den här månaden i ett inlägg. Vilka mål uppnåddes? Vilka uppnåddes inte? Delmål för februari? Jag ska ha en liten månadsceremoni ikväll. Skåla i Ramlösa och sammanfatta.

Ha en skön söndagskväll så peppar vi för måndag! Puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.