Claudia Galli Concha

Make it special

Jag får ofta fina komplimanger av er att Chloe har fina kläder och fin stil. Tack! Och därför tänkte jag skriva lite om hur jag tänker när jag köper saker till C.

Jag kan nog inte dölja att det har blivit lite av ett intresse att klä min dotter, men det blir väl så ganska naturligt om man själv är intresserad av kläder så blir det intresset ännu lite större när man får barn. Eller det blir ju iallafall att man kan göra ännu mer av det intresset eftersom man har en till liten människa och klä:).

Det finns ju så otroligt mycket fina kläder till bebisar i butikerna nu, du kan gå in på vilken kedja som helst och bara matcha och mixa och pang så har du en toppenfin garderob MEN, jag tycker att det finns något tråkigt med att allt matchar, just nu är det bara grått, vanilj, dusty rose, (som jag älskar iof), pilar som mönster eller fjädrar. Och ja! Det är jättefint men inte bara.DSC03952-2Tyllkjol i guld/Tradera / Lindex / 70 inkl. frakt

Jag köper mycket av Chloes kläder på Tradera. Bästa sättet tycker jag att skapa en personlig stil. Då får man in lite udda plagg som inte alla har just nu. Plagg som du inte ser på alla Instagram bilder. Sen är det ju stråland i återvinningssyfte och kvalitén du får på kläderna är ju oftast i nyskick, ja, vi alla vet ju hur snabbt bebisar växer och hur lite man hinner använda allt.DSC03955-2 Höstjacka/Tradera/Lindex/100 inkl frakt, Jeans/Tradera/Zara/50 inkl. frakt

Jag köper när jag hittar fina saker till bra priser, som den magiska höstjackan med luddkrage köpte jag innan Chloe föddes, då såg den gigantisk ut, den är i strl 68 och kommer att sitta perfekt till oktober.

Så man kan inte alltid köpa det som ska användas nu direkt utan köp när du hittar saker du gillar:).DSC03985-2Klänning/Tradera /Lundamyr/25 inkl frakt

Den här klänningen från Lundamyr har Chloe för första gången idag. Så himla fin! 25:-! Dock kommer hon nog bara att kunna ha den ett par gånger till innan den är för liten och då kanske den ska tillbaka ut på Tradera igen?

Så mixa och matcha begagnat, ärvt och nytt. Lycka till med era bebisgarderober!

Under kategorin Babyonista kan ni hitta några av Chloes outfits.

Har ni några bra tips på andra ställen man kan köpa fina begagnade kläder till barn?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hej,

    Jag kan tipsa om brands for kids där jag hittade riktigt fina nya och second hand kläder till min son.
    Mvh
    Maria

  2. Sofie

    Hej Claudia! Du skrev förr att ni köpte två barnvagnar som ni inte va nöjd med innan eran nuvarande, vilka var det? 🙂
    Mvh Sofie

  3. Karoline

    Det finns ju en del sidor på Facebook som handlar med secondhand typ loppis sidor, rätt bra om den som säljer bor i närheten kan man åka och kolla och köpa kläderna direkt.
    Annars tycker jag att Tradera är utmärkt, man kan köpa fina kvalitetskläder till bra priser. Det är så otroligt roligt att shoppa kläder till barnen i synnerhet när de var små ( tonåringar nu), nu har jag inte mycket att orda om när det gäller klädval eller stil, det är ju positivt att de klär sig som de vill. Nu blir det mer mysiga tågresor ner till Emporia för shopping och mamma tonårstjejer tid.

  4. Sofie

    Hej! Älskar Chloes fina kläder! 🙂 Jag skulle behöva lite hjälp med Tradera, har faktiskt aldrig lyckats hitta något att handla där då jag tycker det är så svårt att söka.. vad söker man på för att hitta fina barnkläder!? Har själv en dotter som precis fyllde fyra månader. Kramar

    1. claudiagconcha

      Tack!
      Det är ganska enkelt när man väl kommer in i det:).
      Sök ganska specifikt på det du söker, t.ex baby + leopard, då kommer det upp det som finns för bebisar i leopard. Eller sök på märken, typ Baby Lindex. Lycka till!