Claudia Galli Concha

Mina tillfälliga kontor

Jag är ju mammaledig men det är ju ändå en hel del mail och samtal som ska göras.
Som frilans är man ju alltid igång på något sätt. Det är ju det jag älskar med mitt jobb, eller mina jobb…
Som skådis är jag ju ledig just nu men jag måste ju ändå hålla kontakten och höra av mig till framtida produktioner eftersom all planering ligger så långt fram och samma sak med vårt produktionsbolag, även om jag är ledig just nu så måste ju kontakter knytas för framtiden och produktioner som ska göras längre fram. Så jag måste ha någon timme per dag med datorn och mailen.

Däremot sitter jag inte hemma på kontoret nu…nej, då blir det för mycket jobbkänsla över det hela. Nej, jag och Chloe jobbar oss igenom Stockholms cafévärld. Underbart. Jag tror jag har lyckats få en tjej som älskar att fika lika mycket som jag. Hon är oftast vaken och ligger i vagnen och tittar i taket, eller så sitter hon i mitt knä och tittar sig omkring. 7 och 1/2 vecka gammal. Jag tycker att det känns helt rätt. Det ska börjas i tid ;).

Idag satt vi på Pascal vid Odenplan. Det har blivit lite av ett favoritställe. Gott kaffe, underbara bullar och framför allt en helt magisk tallrik med varmrökt lax med linser. Så otroligt gott! Missa inte den om ni har vägarna förbi.

Ah! Ikväll blir det tävling här på bloggen. Något för er som har småbarn…så håll utkik!

IMG_8027Världens godaste laxtallrik

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alice

    Vilken härlig blogg du har, har just hittat hit för första gången men absolut inte sista! 🙂 Lunchen där såg väldigt god ut dessutom!