Claudia Galli Concha

Jag har aldrig känt mig så Italiensk som ikväll

I samarbete med Bong Touch Of TasteDSC01852DSC01854DSC01857DSC01859DSC01881DSC01870DSC01868DSC01871DSC01890DSC01911Ikväll har jag varit i köket hela kvällen! Ni som har hängt med mig ett tag vet att jag inte är någon mästerkock direkt. Men när jag fick chansen att göra ett samarbete med Bong Touch Of Taste så kände jag att det blev som ett kall. Det här ska jag göra!

Jag fick hem en jättefin låda med alla ingredienser jag kunde tänkas behöva, fina linnehandukar och härlig olivolja, mmm…perfekt, skulle det vara ett sånt här upplägg varje dag så skulle jag laga mat oftare:). Jag kände mig precis så halvitaliensk som jag är när jag stod och rörde i tomatpuré och kalvfond och alla ingredienser i pannan.

Jag gjorde allt exakt efter receptet, skar löken i små bitar till och med, haha, jag brukar slarva med sånt. Men jag var noga och åååhhh, nej ÅÅÅHHH vad gott det blev! På riktigt! Helt magiskt. Det var bara jag och Manuel som åt men allt tog slut.

Nu har jag en maträtt till jag kan lägga till på menyn. Köttfärssås med Bong´s kalvfond. Magiskt gott.

Klicka här för att hitta det här receptet och läsa mer om Bong Touch Of Tastes magiska fonder

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.