Jannike Ebbing

Tryffel gnocchi

Stående lunch eller middag för oss! Det tar 15 min att göra! Gnocchi med tryffelburrata och knaprig panchetta
2 personer
Du behöver
1 paket färsk gnocchi
1 paket panchetta
1 paket milda lätt 4% 2,5 dl
1/2 grönsaksbuljong tärning
1 paket tryffelburratta
1 knippe salvia
2 dl riven parmesan
Flingsalt
Peppar
Olivolja
Gör så här
Stek panchettan knaprig och häll upp på ett fat med rikligt med papper så fettet försvinner.
Häll ner milda mat i en stekpanna och låt koka, när det börjat koka ta ca 1,5 dl parmesan så den bli krämig och tjock. Lägg ner tärningen och salta lite.
När vattnet kokat upp häll ner gnocchin och när de flyter upp till ytan (3 min ) ta en hålslev och lägg ner i stekpannan med såsen. Blanda runt.
Lägg upp i en djup skål , ha på lite riven parmesan, färsk salvia, panchetta och burrata , ringla över lite olivolja och njut!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.