Jannike Ebbing

Måndag

 

 

Hej på er,

 

 

Hoppas er helg varit underbar! Min hade ta mig tusan alla de bästa delarna!! I fredags började vi dagen med att köra padel, det är ju bara så kul! På kvällen var jag bjuden hem till min tjejkompis för inflyttningsfest, jag hade fixat så världens bästa Beautypami kom dit och sminkade, det bjöds på libanesiskt och massa härligt snack! Sen åkte vi ut en liten sväng till Tures sen hem! På lördagen skulle min kille iväg så jag och Mathilda mös här hemma hela lördagen med Oliver, han somnade redan kl 18.30 så vi plockade fram en massa gott som Foodora kom med, tände ljus och kollade tre filmer haha. Sen däckade vi vid 23!

 

 

 

 

Snyggaste kjolen från work out empire

 

 

 

Förstår inte hur vi orkade men jag fick feeling och gjorde buffalo mozzarella sen med haha

 

 

 

 

 

På söndagen vaknade jag upp med världens energi för jag sov mellan 23-09 och Oliver vaknade med 09, alltså från 18.45-09! LIVET när han gör det på helgerna! Min kille tog sovmorgon så jag och Oliver gick upp och lagade pannkakor till frukost. Sen hjälpte han mig med en massa tråkiga sysslor men som han älskar att vara med på, tömma diskmaskinen och dammsuga mm haha

 

Till lunch plockade jag fram ingredienser så han fick göra sin egna pizza med!

 

 

 

 

Vi kollade hans favoritfilm Rädda Willy, så kul att han gillar lite mer vuxna filmer faktiskt 🙂

 

 

Vi fick liv i min kille och jag tog en nap på 35 min för av någon anledning var jag så trött haha. Sen beställde vi en omgång med Foodora igen med sushi för stället vid oss var stängt! Jag hade noll ork att laga mat, min kille är inte så duktig på att laga mat hehe så den pucken faller mest på mig även om han har sina specialrecept på en del saker 😉

 


 

Just de jag träffade min tjejkompis Vanessa som va på besök i Stockholm som fixade min käklinje och läppar, var nog tre år sedan sist liksom!!!!

 

 

 

 

 

 

 

Nu har vi nyss lämnat Oliver på förskolan, ber till gud att han inte blir hemskickad denna vecka för lite snor. Vi har fan inte råd med det alltså!!!! Han har liksom knappt varit där på två veckor, tror det är typ 3 dagar han varit där för de hade utbildning torsdag-fredag med förra veckan haha.

 

 

 

Veckans matsedel

 

Halloumi stroganoff

Tacogratäng ( vegofärs, går med vanlig )

Risotto med portabello-svamp och tryffelolja

Pasta carbonara med getostbollar

Hallomui rösti ( hann aldrig förra veckan )

 

 

 

Veckans Schema

Fix med mina bolag, betalt lite räkningar nu på morgonen

 

 

 

KRAM vi hörs senare

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.