Jannike Ebbing

Ny vecka

 

 

God morgon älsklingar,

 

Jäklar, vaknade till en så krispig och fin morgon och jag är så otroligt utvilad efter helgen! Vi hade ju en planerad kräfskiva hos Lojsan och Buster så farmor hade Oliver över natten och vi bodde på Nobis hotell! SÅ underbart. Festen började redan vid 15 så vi smet till hotellet lite tidigare, jag är inte jätteglad för kräftor så vi va hemma redan vid 21 och beställde en massa roomservice haha såååå gott och tittade på film och somnade innan kl var 23. Det är exakt så här man borde göra när man är barnfria, ta det lugnt och sova ut! Vi vaknade vid 08 av oss själva och njöt av frukosten på Nobis!

 

 

 

Jag hade denna snygga kavaj från Na-kd som Hanna Schönberg designat! Lite färg nu innan hösten kommer! Älskar skorna som är från Nelly, kunde dansa i flera timmar utan att de gjorde ont!

 

Ni hittar skorna här – klick

Svarta bältet här – klick

Bytte till guldigt bälte liknande – klick

 

 

 

 

På fredagen hann jag dessutom med en AW med mina härliga mäklartjejer på två olika ställen haha, så härligt att sitta och prata om livet med dom!

 

 

 

Nya byxorna från Sanne Alexandra jag har S

Poncho från Busnel

Skor från HM

 

 

 

 

 

 

Vi åt lunch på Hantverket på Östermalm, kan verkligen rekommendera!

 

 


 

SAMARBETE GARDINEX

Vi var såklart tvungna att fira att jag numera har min sänggavel på ROYALDESIGN!!!!!!! Kan ni fatta det? Att min gavel finns i över 30 länder och på en av sveriges största inredningshemsidor? Nyp mig!

 

 

 

 

Jag har lagat denna underbara fisk med vitvinsås med och den är så extremt god! Rekommenderar alla att äta den 🙂

 

 

 

Så skönt att ha riktiga kläder på sig nu till kontor och när man ska ha möten, känns så skönt! Dock så blir det alldeles för varmt när solen kommer fram haha. Lite svårt med att få till det med vädret just nu!

 

 

 

 

 

 


 

 

DENNA VECKA

Idag är det fix hemma, Oliver har fortfarande snorig näsa och då får han inte gå på förskolan, helt sjukt han har snart varit hemma en vecka, fullt frisk med enbart snorig näsa. Vill inte ens tänka på hur mycket vi kommer behöva vabba i höst, får lite ångest över hur lite jag får gjort när han är hemma. Att vara egen företagare i dessa tider är inte att leka med. Usch.

Tisdag – Utkast för flera samarbeten , fix här hemma med det. Fakturor som ska skickas och betalas

Onsdag – Ska till Lindex showroom och kolla nyheter, ha en dag på stan med fix och fota.

Torsdag – Vanessa kommer upp från Malmö och jag ska fixa läpparna och käklinje.

Fredag – Jobba hela dagen sen på AW hemma hos Carro i hennes fixade lägenhet med mäklartjejerna!

 

 

 

HÖRS SEN KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Har Sanne samma beige Som finns på Royal Design nu? 🙂 Har för mig att det fanns flera på gardinex innan och det är så svårt att se med färg på olika bilder och olika ljus…