Jannike Ebbing

Jag är tillbaka!

 

 

 

ÄLSKLINGAR jag är tillbaka med bloggen, vi tog ett break under sommaren för att jag skulle kunna ha orken i höst med 🙂 Jag har aldrig haft ett så långt uppehåll men jag kände noll inspo och jag ville inte spendera mina 8 veckor med att ständigt blogga! Bästa beslutet jag gjort! Ni har jag så mycket content att knappt vet vart jag ska börja!

 

 

 

Men vi startar med hur mår jag??? 

 

Jag mår helt okej min rygg spökar och har gjort att jag faktiskt känt mig rejält nere. Varje morgon vaknar jag med smärta och kan inte böja mig, på den nivån att jag inte ens kan ta på mig strumporna. Så jag ligger just nu med en tensmaskin på hög nivå och försöker få liv i musklerna som ger mig sån smärta. Det är efter jag fick Oliver som min rygg helt lagt av och när jag lyfter något så dör jag lite inombords. Jag har som mål i höst att få bukt på detta för jag har seriöst tagit smärtstillande ( alvedon ) i måna månader i princip varje dag och det är inte okej!!!!!!

Utöver det så mår jag bra, jag har känt en inre stress bara kring ett par saker som gjort att jag varit väldigt trött och dämpad. Under hösten hoppas jag att det kommer klarna men vi får se!

 

 

Hur var min sommar? 

Den var verkligen jättemysig, vi var som sagt nere i Skåne i 6 veckor och bodde på totalt 4 olika ställen, inget jag rekommenderar med et tvååring hehe, vi levde liksom i våra resväskor och det var lite jobbigt att bo så litet i slutet men 10/10 att alla i familjen kom hem till Åhus och hängde , vi lagade mat och hängde en massa! Vädret hade såklart kunnat va bättre men vi hade flera dagar på stranden! Det var helt underbart att vara nere i Skåne men nästa år kommer vi stanna i Stockholm faktiskt eller om Corona tillåter hyra ett hus utomlands i en månad så man har ett och samma boende 🙂

Oliver blev ju som jag skrivit tidigare helt blöjfri under sommaren precis innan han fyllde två år! Han går på toaletten och är blöjfri både dagar och nätter sedan snart 2 månader, det är LJUVLIGT att skippa blöja!

 

Sommaren får höga poäng när det kommer till att jag nästan hade noll samarbeten och var sjukt närvarande med min lilla familj och kärlek!

 

 

 

Hur ser det ut med jobb?

Jag är så lyckligt lottad över att kunna säga att Corona inte påverkat mig då jag jobbar med så breda kunder och framförallt mycket med mat! Jag har dessutom världens roligaste linje inom kläder och smycken som kommer lanseras i november!!!!!! JAG ÄR SÅ GLAD. Jag har fått förfrågan om att göra en kokbok med alla mina recept ( HUR SJUKT ) så detta ska fixas i höst. Sen har jag börjat som konsult för flera mäklarbyråer med att jobba med deras sociala kanaler och samarbetar med dom. Så nu är jag inte på en firma längre utan flera! Mina sänggavlar snurrar på som bara den och vi hamnade efter med Royaldesign där de ska säljas snart med!!! HURRA!

Det som slog hårdast var hotellverksamheterna där jag skulle starta igång rejält nu under hösten då deras budget är 0 just nu! Men då är det bara att tänka om och erbjuda i mindre skala och hitta lösningar!

Mäkla, JA jag mäklar med en byrå med haha ( hur får jag ihop allt? 😉 . Och det går STRÅLANDE jag jobbar med en tjej som heter Caroline Hanell som är en av de bästa i branschen! Hon säljer och jag marknadsför och stylar! SNÄLLA, det är den bästa kombon jag varit med om!  Så skriv till mig eller henne HÄR så får ni ta ett möte med oss !

Samarbeten på sociala kanaler rullar på som vanligt och är så jäkla kul! En skön mix mellan inredning, livsstil, mat och kläder! Hoppas ni gillar denna mix! I höst blir jag dessutom ansiktet ut för min nya besatthet ISADORA!!!!!!! hur galet? Ska få hem alla produkter nu i vekan och ska testa ut och göra grymma videos till er! Nyp mig!

 

 

 

 

Hur går det med Oliver? 

Han är ju en liten mini människa nu, med vilja, han pratar massor, ingen blöja och är exakt 2 år och 1 månad! ÄSKAR HONOM så mycket att det gör ont. Han blir bara roligare och roligare och till alla som säger ”vänta bara, det blir värre” NEJ det blir bara bättre och roligare. Han är inne i en trotsig fas nu men det gör ta mig tusan inget för han kan prata och berätta vad som är fel. Jag kan liksom öppna hans festis fel så lägger han sig på marken och skriker hehe. Jag ogillade verkligen bebisåldern alltså från 6 månader – 11 månader blev lite galen då haha , missnöje , tänder, mage och att de inte kunde sitta eller villl gå/krypa.

Han äter på riktigt bra men det har han alltid gjort.

Han sover väldigt bra på nätterna i sitt rum. Somnar 19/20 och vaknar vid 08 ibland 07. Han sover i en stor säng inne i sitt rum men vi nattar honom i vår säng och bär över honom!

Nu går han på förskola mellan 09-17 oftast hämtar vi vid 16 om vi lyckad med våra jobb! 🙂 Då är vi typ sist, HUR SJUKT! Hur jobbar folk egentligen? haha.

 

 

 

 


 

Första veckan i Stockholm så hade jag en piff-vecka! Mitt hår va katastrof så jag hade inbokad tid på Styleport hos Jenny och satte i nytt hår från Hairtalk och körde på 55 cm! YES när alla klipper av sig sitt hår kör jag på långt haha! Så underbart att ha lite längre nu under hösten!

 

Sen fixade jag fransarna hos Maria på mafestudio!

 

 

 

 

 

 

Älskar det!!!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Kan vi ta ett par sekunder och se hur magiska byxor jag har på mig? De är härifrån KLICK och jag har storlek 40! 

 

 

 

 

 

 

KLICK för jeans

 

 

 

 

Beställde även dessa i samma form men med slitna knän! KLICK

 

 


 

HELGEN

 

 

I helgen var vi hos min killes bror på lite inflyttningsfest och hade det superhärligt! Missade dock Fornis galna fest och hade mega fomo haha! Men mådde ju jäkligt bra till skillnad från mina vänner dagen efter haha!

 

 

 

 

 

 

Jag hade en otroligt fin klänning från Valerie på mig! w

 

 

 

Gjorde fiskbensfläta på Oliver söta kusin Tilly!

 

Min svärmor hade marinerat havskräftor i olja, vitlök och chili som vi sen grillade OMG vad gott det var, helt sjukt!

 

 

 

 

På söndagen åkte vi hel till Sanne och Jacob och hade en av de härligaste söndagarna på länge! Bebisgos, vi köpte med oss Sushi från Foodora, ät massa bullar och gick ner till Old Smokehouse här i Nacka och lät barnen springa fritt haha. De kom så sjukt bra överens alla killarna, Frans är 2,5 år och Elvis och Oliver är samma ålder med bara några veckor som skiljer!

 

 

 

 

 

 

 

Deras nya hus är FANTASTISKT! Längtar så tills vi har möjligheten att bo så här!

 

 

 

Pappas pojke

 

 

 

 

Äta chips i solen oh kolla båtar 🙂

 

 

Vilken skön trio de kommer vara

 

 

Ser fram emot fler sådana här dagar verkligen!

 

Är så lycklig över att så många av mina vänner väljer att flytta till Nacka! Ida och Alex har köpt tomt och även Mickis och Jens har köpt tomt och börjar bygga nu !!!! HURRA!!!!!!!! Nu ska jag promota området till alla andra med haha!

 

 

 


 

 

DENNA VECKA

 

 

Jag har fyra samarbeten som ska ut denna vecka så mycket fokus på detta! Jag ska skicka iväg fakturor för alla jobb jag gjort under sommaren, betala räkningar, fixa med mina kvitton till revisorn, ha möten i stan gällande framtiden med vissa företag yay!

 

Jag ska boka in en spraytan och frisötid på fredag för att få håret fixat!

 

På lördag ska vi vara barfria / TACK BÄSTA SVÄRMOR / och på kräftskiva hos Lojsan och Buster sen sk vi bo på Nobis hotel på natten och vakna upp fräscha och äta hotellfrukost! HUR NAJS!!!!!!!!

 

 

 


 

 

 

Alltid kul att läsa andras matsedlar och nu får ni vår 🙂 Jag ska strax åka till Ica Maxi och handla allt gott!

 

 

 

VECKANS MATSEDEL

 

Italienska köttbullar i hemmagjord tomatsås med vitlöksbröd

Kycklinggryta med soltorkade tomater och creme fraiche med ris

Korvstroganoff (vegetarisk korv ) med ris

Köttfärsås med spaghetti ( vegofärs)

Torsk med vitvinsås och bakad spetskål

Pastasallad med kyckling och pesto

 

 

 

 

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.