Jannike Ebbing

Rostad potatis med vitlöksås och friterad kapris

 

 

Hej babes,

 

Åh herregud måste jag börja med. Oliver är i en sån sjuk trots. Från en vecka till en annan så blir han ett monster. Han fyller 2 år ti juli och nu får jag inte ens välja kläder som han ska ha på sig….. inga skor ska på, jacka nej nej. Allt är fel, om jag skär upp hans mat så blir de fel, han vill ha allt på sitt sätt. GALEN är bara förnamnet. Tror ni de va skönt att lämna honom på förskolan eller? Svar JA. Hört att det kan va rätt vanligt i denna ålder och håller i sig ett tag. Så det är bara att bita ihop gissar jag 🙂 Fick tips om rulla vagn podd med just ett avsnitt om detta så det ska jag lyssna på!

 

 

 

 

Efter att jag lämnat monstret så gjorde jag favvo frukosten. Knäckebröd med kalkon, keso, flingsalt och basilika! MUMS. Det är oftast detta jag äter eller gröt eller omelett, älskar omelett med getost. Nu blev jag sugen på det med haha. Har sånt sug efter mat HELA tiden, nej inte gravid för är jag gravid så kommer ni se noll mat här haha kräktes i tre månader hehe..

 

Igår gjorde jag ett tillbehör till grillningen som enligt mig är det GODASTE jag någonsin ätit, min svärmor introducerade mig för detta och sedan dess är jag besatt.

 

 

 

 

 


 

 

Jag har fått hem flera vårkläder de senaste dagarna och känner att min garderob är super redo för våren nu 🙂 Fattas bara ett par beiga byxor

 

 

 


 

Den bruna jackan är härifrån – klick jag har storlek 10 

 

Stövlarna – klick 

 

Shorts från Zara 

Jacka – klick 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Älskar färgkombon på detta!

 

 


 

 

 

 

Igår gjorde jag dessutom en haul för Nelly med deras kläder, fortfarande otrolig känsla att se hur allt säljer slut!!!

 

 

 

 

 

Mitt diadem är från Zara!

 

 

Idag ska jag jobba och sen ska jag handla lite till grillningen ikväll, är så taggad på att grilla och äta en massa god mat haha. På rasterna sitter jag och kollar olika recept och komma på nya recept. Bästa jag vet verkligen!

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Varför kallar man sitt barn för monster?? Och varför tror man att allt säljer slut för att DU lägger ut! Fler än du delar deras kläder.

    1. bisse7

      Hoppla ”Lina” har du en dålig dag? Att kalla sitt barn monster i en sarkasm är kanske inte så farligt men du verkar tycka det. Haha jag kan ju se hur många som sveper upp och som KÖPER via länkarna och Nelly berättade det för mig-. Så nu vet du det! Tack