Jannike Ebbing

Tillbaka på ruta ett

Aj aj aj.

Min rygg är dålig igen faaaaan med ! Jag som hade världens energi när jag vakande och hade så mycket planer! Jag trotsade mina smärtor och bet ihop…

Vi åkte in till stan med båten som går precis utanför ( dog vad mysigt det var ) men sååå kallt att vänta. Längtar till våren när man kan stå där i en snygg outfit och hamna direkt på Nybrokajen på 25 min – så underbart!

Som skåning är jag helt frälst i det här med att kunna ta båten in till stan eller till olika öar, vi har liksom öppet hav enbart i Skåne – fint det med men det är något speciellt med skärgården!

Fina Gurli tog oss in till Strandvägen 1 där jag siktat in mig på eggs Benedict! Godaste jag vet!

Mums


”Delade” jag åt typ hela, mozzarella med soltorkadetomater – dödlig


Smet in på svenskttenn och dreglade över denna fina ljusstake som står på min önskelista ( fyller år snart yaay)

Den med grön sten är min favorit!



Hade tänkt gå på stan och kolla affärer men min rygg sa NEIN! så det var bara att lyssna på kroppen och hoppa på båten tillbaka hem. Toktrött somnade jag och vaknade tre timmar senare – hatar att somna så men denna gång var det så mysigt att vakna upp, tända massa ljus och förbereda middagen.


Jag körde bort till Maxi och handlade ingredienser till tacopaj – hur jäkla gott? Aldrig gjort det innan men nu står den i ugnen haha kl 22


Fick med mig galet fina tulpaner med som fyller vår nya fina vas , måste sitta ner och göra allt just nu för det gör så ont att stå haha, snyggt.


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.