Mat på 15 min och GUDOMLIGT gott!
Utan tvekan ett av de bästa biffarna jag någonsin gjort! En smakbomb!
Du behöver
500 gram formbar färs från Anamma
1 matsked rosmarin
1 tskd flingsalt
Hel fetaost
Halv burk med soltorkad tomat
Citronpeppar
TILL COUSCOUS
2,5 dl couscous
1-2 citroner saft och skal från 1 citron
Flingsalt
Spenat
Halvt paket fetaost
Ruccola
Halv burk soltorkade tomater
Snabb kall sås
1 burk mini creme fraiche
3 matskedar lätt majonnäs
2 teskedar honung
Sagt från en halv citron
(Mynta hade varit magiskt men hade inte hemma)
Salt
Peppar
Olivolja ca 1 matsked
Gör så här
Tina färsen i 30-60 minuter i rumstemperatur (Microvågsugn rekomenderas inte)
När Anammas formbaras färs är tinad och formbar så blandas den med, fetaost, kryddor, soltorkade tomater. Stek i lite olivolja på medelhög värme
Koka upp 5 dl vatten med salt, häll sedan över det på 2,5 dl couscous och låt svälla i 10 min. Låt det svalna och blanda ner soltorkade tomater, saften från 1-2 citroner, en halv fetaost, flingsalt, spenat, tomater, gurka! Allt du tycker är gott!
—