Jannike Ebbing

Krispig pastasallad

En så himla krämig och krispig pastasallad! Det är något speciellt med att ha krispiga krutonger i en pastasallad!
4 personer
Viktigt med rätt pasta och den heter Mafalda Corta – ett paket
1 burk Pesto från zeta
Halv kruka Basilika
1 paket Sockerärtor
1 burk strimlade soltorkade tomater – zeta
Halv Gurka
Ett Knippe Gräslök
1 dl majonäs
Halv burk créme fraiche
Minutfile från Lönneberga med smak av citron, vitlök och basilika
Bröd att steka till krutonger
Börja med att koka pastan och hacka sedan upp grönsakerna.
Blanda peston med majonäs och créme fraiche. Häll ner denna blandning i den varma pastan när den är klar.
Stek brödet i mindre bitar i smör och olja tills det blivit krispigt.
Grilla eller stek kycklingen!
Blanda ner grönsakerna med pastan och skiva kycklingen tunt och ha ner kycklingen i pastan.
Strö över krutongerna och ha färsk basilika!
NJUT


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.