Jannike Ebbing

Friterad brysselkål

Okej ….. Friterad brysselkål med parmesan och vitlöksdipp. Dra mig baklänges! SÅ GOTT! Gillar ni brysselkål så måste ni testa det här!
Du behöver 
1 liter naturell olja
Brysselkål
Parmesan
Sås 
1,5 dl majonäs
0,5 dl créme fraiche
1 finriven vitlöksklyfta
Salt
Peppar
Hackad persilja ca 2 matskedar
Gör så här
Värm upp oljan jag har nr 7/9 möjliga!
Gör ett kryss uppe i toppen på brysselkålen
Lägg försiktigt ner brysselkålen i oljan och fritera några minuter! Vänd på de så toppen ligger ner halva tiden! Ta upp när du ser att de fått fin färg!
Ta upp och lägg på papper, på med flingsalt och NJUT med finriven parmesan och dipp

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.