Jannike Ebbing

Buzy

Hej babes,

Nu har jag fått fart på jobbet då min kille vabbar med honom idag och åkte iväg redan vid 10 och är fortfarande borta, äntligen har han slutat snora så vi ska lämna honom på förskolan i morgon och ber till gudarna att de inte skickar hem honom igen! Vi måste verkligen jobba båda två. Tror vi kommer ha 50% av vår inkomst i augusti pga allt vabbande herregud. Men så får det va! Får snåla lite nu i september helt enkelt!

Jag har fått så mycket gjort här hemma med! Fixat med tre samarbeten, städat, gjort halva min garderob ( jag har stopp på att köpa kläder kan jag lugnt säga ) tvättat, nya sängkläder, styrt upp Olivers rum! SKÖNT nu har jag bara fakturor och betala räkningar med! HATAR att betala räkningar , har till och med svårt att öppna posten!

Men jag fick hem ett bud med från min tjejkompis Sanne och hennes klädmärke! WOW för denna klänning!  Jag har medium

 

 

 

 

Gjorde en snabb lunch med oxpytt bara och snacks i form av detta, äpplen, jordnötssmör, honung, gojibär och granola! SÅ GOTT

 

 

 

 

 


 

 

Nu ska jag vila några minuter för jag mår såååå illa, drack en kaffe innan och brukar aldrig göra det, fyyyyyyyyyy sista gången jag dricker det , det funkar verkligen inte på mig. Istället för pigg och alert så blir jag bara skakig och illamående.

 

I kväll ska jag till Ica och storhandla igen för veckan, så skönt att slippa göra det flera dagar utan bränner av allt på en handling!

 

 

 

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.