Jannike Ebbing

Min vecka

 

 

Hej babes,

 

 

Nu är det dags att ha en ordentligt vecka utan sjukdomar och halva veckor och vabb, önska oss lycka till hehe. Mitt nya avtal för Erik Olsson ska signas, vi kom överens i fredags och jag är taggad på mina arbetsuppgifter och snart ska ni få veta som som hänt och vad jag ska göra ytterliga än Social Media nu!

Måndag – Jobba med kontorsgrejer hela dagen och ha två möten. Träna

Tisdag – Kontoret på morgonen, på lunchen ska jag göra IPL på Narvaderma för mina ytliga blodkärl i ansiktet, ska bli så skönt att bli av med dom! Ska ta en massa före och efter om ni är fler som har samma ! Sen ska jag på ett event med Lindex och sen jobba klart för dagen.

Onsdag – Tandläkare på morgonen för att få min nya tandställning på Aqua Dental. Ni kommer få veta ALLT. Har styling och foto på en lägenhet som snart ska ut. Möte ochs en ska jag på en härlig middag med Mathilda med Masi.

Torsdag – Jobba på kontoret, iväg å lunchen och spraytanna mig sen hämta Oliver på förskolan för vi ska iväg på ett event på kvällen för Newbie, SÅÅÅ mysigt.

Fredag – Konferens hela dagen sen ska jag och några kollegor göra oss i ordning för galan som är på Nalen på kvällen. Vi har hyrt en stor svit på Park hotel och dit kommer stylister från Dashl som ska fixa vårt hår och Beautybypami ska sminka mig 🙂 KUL sen är det Gala för hela slanten.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.