Jannike Ebbing

Helgen och veckan

 

 

 

Hej babes,

 

 

 

Sorry att jag vart offline ett bra tag men jag har haft alldeles för mycket att stå i både som mamma, egna företag och anställd. Att få livet att gå ihop när O blir sjuk är tufft men nu är vi ute ut mörkret igen haha. Han fick ju både öron och ögoninflammation igen så vi gick till läkaren och han fick amimox (stavning) som han suger i sig utan problem, inte som kåvepeninen som har kräktes av varje gång hehe.

 

Vi har bara myst hemma, lagat massa god mat, kollat en ny serie som heter Dark materials på HBO och en för oss ny serie som heter Scorpions på Netflx BÄSTA serierna just nu! Kan verkligen rekommendera!!!

 

 

I helgen hängde vi i väsby, lagade Boeuf B och somnade tidigt. Minns inte senast jag var och festade och har verkligen sovit ut så mycket jag kunnat!

 

 

 

 

Jag fick hem en massa produkter från Glowid och herre min gud vad jag älskar koreanska produkter, nu har det bara gått en vecka sedan jag köpte några på FabBeautybar ( Sturegallerian) och att jag fick hem ett kit med produkter. Så jag ska ge det tre veckor till innan jag vet om jag kan rekommendera allt. Jag fick hem ett kit från ett annat märke för en månad sedan och det funkade inte alls på mig,  det var för lätta produkter ( Danskt märke ) och jag blev såååå torr.

 

 

 

MIN VECKA

 

Måndag – varit inne på kontoret och fixat nu innan jul, lunch på stan och lite småfix. Känner verkligen att julen är nära och har inte mycket jobb kvar med samarbeten eller något. Skönt!

 

Tisdag –  Jag har alltid haft en dröm när de kommer till att designa lite grejer även inom kläd och smyckesbranchen så på tisdag ska jag på möte på Stureplan för att dra igång det, hur sjukt? Jag är så satans taggad! Tänk att detta händer nu, kan inte fatta att jag vågar kasta mig ut varje gång med mina idéer, men det känns liksom som om mitt huvud har så mycket idéer och jag älskar att förverkliga det. Sen har jag möte på kontoret kring framtiden och hur vi ska göra – spännande.

 

 

 

 

Onsdag – Hem till Lojsan (stylebylojs) ska äntlige få se hennes fina lägenhet och prata och dricka te ! Lite jobb på eftermiddagen och sen fixa julklappar på kvällen.

 

Torsdag – Jobb, det lilla som finns kvar. Spraytan, naglar och fransar.

 

Fredag – Kanske hem till Dani på morgonen med Loppi-gruppen. Lite osäker om jag hinner med får se!

 

Kram på er, hörs snart

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.