Jannike Ebbing

Chicken larb recept

 

 

Hej

Äntligen hemma och myser! Vi har precis ätit och JÄKLAR vad gott, snälla, ni MÅSTE testa detta. Så otroligt fräscht och en av våra favoriträtter nu. Gick på 15 min att göra dessutom!!!

Det heter chicken larb och vi körde på Lönnebergas kycklingfärs för den är gjord på bröstfilé ( sjukt god ) man blir så extremt gott mätt! Man kan ha vilka toppings man vill, jag gillar när det blir lite krisp så vi lägger det i isbergssallad och har koriander, vattenkastanjer, sesamfrön, ärtskott, salladslök, ja allt man är sugen på helt enkelt 🙂

 

Såsen är ett måste att ha på i slutet!

 

 

Du steker färsen och tar sedan i finhackat citrongräs, soya, fisksås och en hel lime, lite socker! Sen är du klar!

 

 

 

_________________________________________

 

 

 

 

 

Jag satt och filade på en text tidigare idag, brukar ofta skriva ner när jag har vissa känslor och denna ville jag gärna dela med mig av. Det är aldrig för sent för att börja om!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.