Bianca

Långhelg och gos

Långhelgerna är för mig något alldeles speciellt. ♡

I lördags tog killarna en heldag tillsammans med vänner. Jag och Leona körde mysdag här hemma med massa gos, serie, bus och ett bad. När killarna kom hem var Ludde såå trött, haha! Det blev ett bad fullt med skum för honom och sedan var det läggdags.

Igår tog han ordentlig sovmorgon. Sedan var vi ute hela dagen innan det var dags för honom att åka till sin pappa i en vecka.

 

Idag har också varit en sån där riktig mysdag, Jag och Leona gick och la oss på förmiddagen när pappa A åkte iväg med motorcykeln. Vi sov i typ 2 timmar. Något jag alltid försöker göra en gång om dagen är att lägga mig och sova med henne i den mån det går för att ladda mitt energikonto. Jag har verkligen fått jobba med mig själv för att se till mig själv och vad jag behöver, istället för att spendera tiden när Leona sover åt att städa och tvätta. Så jag har verkligen anammat citatet ”passa på att sov när bebisen sover”.

A kom hem bara en liten stund efter att vi vaknat, så då åkte vi iväg för att inhandla lite växter och jord. Köpte bland annat en chokladblomma som ska dofta choklad när det är varmt. Jag kände en svag doft medan A inte kände någonting, haha! Men, jag kan iallafall få hoppas att verandan kommer dofta choklad i sommar. Summan av kardemumma tycker jag att det blev ganska mysigt på verandan med växterna, Kommer vara mysigt att sitta där ute och dricka kaffe medan Leona sover i vagnen. Sommaren, jag älskar dig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.