Bianca

Några saker kvar att inhandla till lillasyster

När man tror att man är klar med all inhandling inför bebis, så är man inte det ändå, haha! Vi har väntat med att inhandla vissa grejer, som inte är lika ”viktiga”, som vissa andra saker. Jag är en sån som hellre köper begagnat än att lägga ”onödiga” pengar på nya saker, som ändå går att finna billigare =) Nu närmar sig mellandagsreorna och om vi inte funnit det vi söker innan dess så hoppas jag att finna en del av sakerna på rea.

Vad för saker klarade du dig inte utan till bebis eller som förenklade din vardag?
Här är några sista saker som vi ska inhandla:


– Newborn set till våran stokke stol så lillasyster lättare kan hänga med oss vid matbordet. Vi köpte en stokke stol för några månader sedan, som vi har slipat och ska måla om. Älskar verkligen alla möjligheter som finns med just stokke stolen och att den kan användas i många, många år. Klicka här for att komma till newborn set.


– Amningskudde. När jag var på Ikea kände och klämde jag på en amningskudde som finns i deras sortiment. Tyvärr kändes den alldeles för hård och omysig, haha, Denna amningskudde har fått bra betyg och till ett bra pris =)
Klicka här för att komma till den.

– Bedside crib. Detta måste ju vara en av de smartaste uppfinningarna någon har gjort för oss föräldrar? Jag hoppas att jag kommer kunna amma lillasyster och det kommer vara så smidigt att kunna ha henne nära och tryggt. Dessutom passar den perfekt storleksmässigt i vårat sovrum =)
Klicka här för att komma till den.

HEMNES Byrå med 8 lådor, vitbets, 160x96 cm
– En större byrå. Hur mycket grejer kan en bebis ha egentligen?! Vi har denna modellen, fast med 4 lådor och den räcker inte, haha!  Vet knappt vart jag ska göra av alla grejer som lillasyster redan har. Vi har spanat på denna hemnes byrå länge nu (då den sväljer så mycket förvaring) och hoppats på att den ska dyka upp på marketplace på facebook eller blocket. Men det är sällan det dyker upp någon. När det väl gör det så är det alldeles för långt bort eller så har den redan blivit såld.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.