Bianca

Graviduppdatering vecka 39

Som han längtar efter sin lillasyster… 

Hej fina <3

Hoppas du mår bra. Har du några julkänslor ännu? Mina har inte infunnit sig ännu, men dom infinner sig säkert nästa vecka när L kommer hem igen och jag hade tänkt att vi ska julbaka tillsammans igen =)

I måndags gick vi in i vecka 39 och idag är faktiskt vårat första beräknade förlossningsdatum, så just nu känns allt på himla pirrigt. Jag har fortsatt förvärkar lite då och då. Har koll varje gång jag går på toa om slemproppen gått, men har inte sett något alls. Med Ludde lossnade den ganska lång tid innan förlossningen och att den lossnat gick inte att missa, haha.

Bebis beräknas nu vara 50 cm lång och väger ca 3200 gram. Inte konstigt att det är tungt nu. Hon har disco i magen och speciellt på kvällarna… tar ett tag innan jag kan somna, men har märkt att hon blir lugnare när jag lägger mig på vänster sida. Hon ligger så långt ner också, så när jag går känns det ibland som att det ska komma ut en hand ur fiffin när hon rör sig, haha!

Jag mår bra, men börjar känna mig färdig med graviditeten nu. Vill komma tillbaka till min kropp igen som tillät mig att springa och leka med Ludde, leka på golvet, ta långa promenader, bygga snögubbar och låta mig känna ork. Kommer vara snäll mot mig själv efter förlossningen och låta kroppen ta den tid den behöver för att återhämta sig. Något jag hoppas att jag kommer klara av ganska fort är att ta promenader. Det är något jag längtar så mycket efter.

Annars så längtar jag så mycket efter förlossningen. Känner mig så trygg inför den och jag har världens finaste stöd vid min sida. Samtidigt som det känns såå nära nu, så känns det så långt bort. Vi har en tid bokad hos barnmorskan på måndag morgon, men vi kanske är på förlossningen då, eller så är det sista mötet med bebis i magen. Iiih, allt är verkligen så himla pirrigt just nu. Vad jag längtar mest efter är att ta hem lillasyster till storebror och se deras kärlek till varandra <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.