Bianca

Onsdag morgon

Avis på barnens och A’s mysiga och fina strumpor som A fick i fars dag present. Ångar att jag inte köpte ett par till mig själv också så jag kan vara med och matcha ??

En morgon i soffan framför Nyhetsmorgon, frukosten är uppdukad och en stor liten kille  ligger i mitt knä. Är verkligen inte allt för ofta Ludde vill gosa såhär, så tar vara på varje sekund. Längtat så mycket tills lillasyster är här och vi får mysa allihopa tillsammans. Ludde pratar så mycket om det och det är så fint att se kärleken han redan har för sin lillasyster <3

 

Nu på morgonen har sammandragningarna/förvärkarna gjort sig påminda ? Just nu känns dom mycket i ländryggen. Tror verkligen hon kommer innan BF. Samtidigt har jag ställt in mig på att gå över. Gick över prick en vecka med Ludde och minns hur sakta tiden gick. Nu tycker jag den går så fort! Verkligen skillnad på en första graviditet när man inte har barn sedan tidigare och en där men har barn. Man har så mycket annat att fokusera på, haha =)

Har börjat boa som aldrig förr också. Har egentligen ingen ork till någonting, men av någon anledning får jag energi någonstans ifrån. Så idag ska jag vika lite mer av bebis kläder som vi tvättat. Sortera lite bättre i storleksordning.

I eftermiddag ska vi nog sätta upp granen. Vi skulle egentligen gjort det i söndags, men dagarna behöver lite mer timmar på dygnet för att vi ska hinna med allt känner jag ?

Nu ska vi mysa lite mer här hemma innan vi börjar dagen =)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.