Bianca

Graviduppdatering: vecka 38

Tänk att vi snart har våran lilla tjej här… ♡
Igår klev vi in i vecka 38 och nu är det bara 19 dagar kvar tills BF och våran lilla tjej är nu färdigbakad här inne i magen! Känns så sjukt när jag tänker på det. Nu kan hon verkligen komma när som helst =)

 

Min kropp: Vart ska jag börja? Haha. Alltså jag har såå ont i fiffi, beckenet och ländryggen just nu. Har ju haft foglossning sedan några månader tillbaka. Känns ungefär som att foglossningen avlöste mitt hemska illamående. Inte nog med det, utan sedan en tid tillbaka har jag fått så ont i mina händer. Besökte en arbetsterapeut och det visade sig att jag har karpaltunnelsyndrom, jippi… Jag fick ett handledsstöd som jag ska sova med och det hjälper faktiskt. Trodde att det skulle vara obekvämare att sova med än vad det är. Är verkligen tacksam över att det hjälper nu den korta tiden som jag har kvar innan bebis är här.

Några känningar att det är på gång? Igår började mina sammandragningar igen och idag känner jag av dom mer och även i ländryggen. Detta kan ju pågå i några veckor om jag har otur ? Men känns skönt ändå att känna att kroppen jobbar på och tränar inför när det är dags =)

 

Mitt mående: Mitt mående den senaste tiden har verkligen varit upp och ner. Vissa dagar har jag mått så dåligt och inte viljat göra något annat än att dra täcket över huvudet och vakna upp när det är dags att föda. Har känt mig så otillräcklig och oduglig. En hel del tankar har snurrat runt i huvudet och jag har fått hjälp av min psykolog att sortera alla tankar. Tycker verkligen att alla som känner att man behöver ventilera och prata med någon borde göra det. Det är varken något fel eller något att skämmas för – tvärt om. ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.