KAVATs magiska sommarfrukost! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

KAVATs magiska sommarfrukost!

Okej, det är så mycket härligheter i detta att jag knappt vet var jag ska börja! Först och främst är jag så nöjd med att ha jobbat med KAVAT under många års tid, och att sen även få vara med och skapa ett härligt event till dom känns bara så roligt. Det var lite som att få bjuda vänner till en favoritbutik och få berätta om deras fantastiska koncept!

KAVAT står nämligen för otroligt mycket av det jag står för med medvetna, ekologiska, hållbara och kvalitativa produkter! Deras skor är så bra (när dom sitter på fötter som de passar för )och håller säsong efter säsong.  Det känns så roligt att få fira in sommaren och prata om just det i fredagsmorse!

Här är jag och Emelina, min kollega på LOPPI.

Ser ni va fina skor vi har på oss? Mina är gamla från KAVAT, jag har haft dem massvis och det är roligt att se att dom även säljs i år! Våra fina blommor kommer från Bloem!

Såhär såg det ut i butiken! Vi bjöd på fin frukost från Bröd&Salt, öppna mackor med avocado och hummus, samt en med ost! Otroligt goda!  Sen fanns det juice från Rescued! Har ni hört om Rescued? Det är brilliant, dom tar frukt som ska slängas och gör magiskt god juice på det! Jag ville knyta ihop KAVAT med massvis med härliga och bra, medvetna varumärken, så jag är så stolt över att ha med dessa!

Ett annat bra varumärke för de som inte ville äta kakor är Get Raw! Dom är ett standard mellanmål för mig och perfekt att ha med sig, härligt att äta och är helt naturligt.

Här är Annie! Min granne, vän och en brilliant kvinna som jobbar på Mildh Press!

Emily Slotte, som jag snart kommer få jobba med! Ser så mycket framemot det!

Och såklart härliga Claudia! Hon har den mest smittsamma energi alltså, den tjejen!

Sommarfest betyder ju såklart glass, och glass för mig kan vara helt naturlig, ekologisk, nyttig och grymt vacker, iaf när man har hittat Pure Paletas! Jag kommer handla massvis till landet i sommar! Åhh, så otroligt goda!

Passar såklart även till dom minsta, eller hur Andrea Norrman?

Tack Kavat för att vi fick göra detta! Tack för galet fin goodiebag och skor till Aline! Sååå fina tycker vi alla!

Fina skönhetsprodukter – helt eko såklart från Jolie Beauty, solkräm från EVY; bars från Get Raw, presentkort från Polarn O Pyret, dryck från Vitamin Well, strumpor från One We Like och massvis med fint från Junibacken!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.