Nu flyttar jag! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Nu flyttar jag!

Ja ni. Man kan ju säga att jag dragit ut på detta. Det har varit mycket och lite på samma gång. Är det inte ofta så att många förändringar kommer på en gång? Jag har vetat om detta ett tag nu, men nu känns det som läge att dela!

Okej, vad är det jag snackar om? Jo, på måndag jobbar jag tyvärr min sista dag på det härliga LOPPIkontoret. Sen på tisdag – hoppas vi, att min blogg kommer flytta till Mama. Jag har alltså fått ett nytt jobb som Influenser Sales Specialist på Bonnier, och kommer börja där i augusti. Så otroligt roligt. Jag är så tacksam och taggad och glad, Det kommer bli väldigt kul! Samtidigt är det såklart jobbigt att lämna en otroligt fin och härlig arbetsplats, men jag tror det kommer bli bra. Superkvinnorna som jobbar där klarar sig alldeles utmärkt och jag kommer få nya roliga utmaningar!

Foto: Malin Mörner, Kläder från Wera och Carin Wester, och skor Flattered!

Så med det sagt så hoppas jag verkligen ni kommer följa med mig och bloggen till Mama. Jag hoppas även ni kommer uppskatta att läsa om mig, barnkläder, yoga och allt annat jag tycker är viktigt och oviktigt. Jag hoppas även att ni vill vara med och forma bloggen där och hjälpa mig i min resa att ta den till 2.0!

Foto: Malin Mörner,

Hjärta gärna inlägget så kör vi!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.