KOM OCH YOGA MED MIG! – Barnplaggsguiden – Sheila Arnell
Sheila Arnell

Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

KOM OCH YOGA MED MIG!

Jag och magiska Hanna HAX Linder kommer hålla ett superfint yogaevent för alla, tisdagen den 19/6. Det är för att fira internationella yogadagen (som egentligen är den 21/6). Hanna kommer hålla yogaklassen och efterföljande meditation. Vi är så tacksamma över att få göra detta med team Lululemon!

Det kommer vara i Engelbrektskyrkan och alla är välkomna. Det hela går ut på att dela yogan, sprida yogan och bara inspirera till att yoga.

Snälla kom, jag är där och assisterar och kramas! Sen får ni såklart en fin goodiebag!

 

Ni kan maila ett “jag kommer” till vlaurin@lululemon.com

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Sheila Arnell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.