Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Alexander Pärleros – framgångsboken

Jag kan inte riktigt förstå att dagarna går så fort. Jag kan känna så rätt ofta och då försöker jag tänka mig för, göra något annat för att bryta av och ge mig själv en paus. Det gjorde jag igår. Även fast det var mycket på gång och jag kanske egentligen borde lagt min tid på annat så prioriterade jag att gå på middag med Isabella och Linus, för att sen gå på ett event för jobb. Vi gick till Bino by Nobis som är Nobis uteservering. Riktigt fint och härligt. Jag valde två förrätter och massa snacks och det var magiskt gott! Väldigt mysigt att sitta där vid Norrmalmstorg med. Jag rekommenderar det varmt!

Topp Kappahl, Kjol från Oui och Skor Rizzo

Efter vår middag så gick vi till Alexander Pärleros bokrelease för hans nya bok Framgångsboken! Det var på Stockholm Auktionsverk och det var verkligen spektakulärt! Det var en salig blandning folk och verkligen en härlig och rolig mingelfest. Jag älskar även Ida, så det var himla kul att träffa henne igen!

Jag älskar att jag kan kombinera att umgås med mina vänner och jobba, det är en lyx och något jag verkligen värdesätter!

Nu ska vi åka till landet och vänta in några vänner som ska äta middag och sova över. Vi ska grilla och bara mysa och vila! Hoppas alla andra får en fin nationaldag!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.