Barnplaggsguiden – Sheila Arnell

Steam it!

Hej från landet! Vi rymde hit tidigare idag med familjen och det är jag så tacksam för. Äntligen! Jag har längtat som bara den efter helg och känner mig rätt trött efter en väldigt fysisk aktiv vecka.

Jag har inte skrivit om ett roligt event vi hade med Philips! Jag har tillsammans med LOPPI varit med på ett härligt event med Philips Steamer för att visa upp deras utbud av steamers. Det är många som kanske inte vet exakt varför man steamar kläder och hur snabbt och enkelt det är. Jag fick möjlighet att prova när vi var med dem tillsammans på Nobis, Då inser man exakt hur effektivt och bra det är att steama sina kläder.

Steamern tar bort odörer, sliter inte på plaggen, vårdar stickade och ömtåliga plagg mm, och är väldigt skonsamt när det kommer till att släta ut plaggen!

Nu finns dom med 40% rabatt tills sista juni med koden: steamerphilips

 

Här ser ni fina Flattered som var med också! Så snygga skor!

Här är några i gänget som var med på eventet som Amanda bjöd in till! Roligt att umgås med så många härliga och coola kvinnor! Och sist men inte minst jag och Emelina! Min partner in crime!

Här är jag in full motion, haha alltid med mobilen i högsta hugg! Nu ska jag verkligen försöka ta hand om mina kläder och se till att vädra och steama istället för att alltid tvätta! Känns både smart och skonsamt för miljön!

Älskar blommorna från blomsternprenumeration! Jag har blommor från dom varje måndag och det är verkligen något som förgyller min vardag! Jag och Rasmus gav våra vänner en blomsterprenumeration i bröllopspresent, det var härligt och är väldigt uppskattat! Bra tips tycker jag!

 

Stor kram!

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.